BazukaJoy Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Cześć, spodobały mi się buty http://allegro.pl/apia-zamszowe-monki-polbuty-typu-double-monk-i5588909302.html?utm_id=at1%214360391&utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_term=ROIHUNTER&utm_campaign=Obuwie+%28RHS%29--Obuwie+V%283d%29+-+V%2818h%29+-+A%2814d%29+RHS&utm_content=at1%214360391 Nie jestem znawcą marek i chciałem się zapytać czy co to za marka czy warta zakupu. Szkoda ze nie mają skórzanej podeszwy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proki1971 Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Nie warto. W tej cenie kupisz monki lepszych firm, szyte GYW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazukaJoy Posted January 7, 2016 Author Report Share Posted January 7, 2016 Czy możecie zatem polecić jakieś klasyczne czarne zamszowe monki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksanderJulian Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 A bardzo zależy Ci na zamszu? Czarne monki przyzwoitej jakości w podobnej cenie dostaniesz u Meermina (https://www.meermin.es/articulo.php?idArt=1949). Niestety, ale lico. Zamszowe mają np. ciemnobrązowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał W. Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 (edited) Czarny zamsz to nie jest najbardziej popularny kolor w męskim obuwiu. łatwiej będzie znaleźć ciemny brąz/czekoladę. P.S. W jakim przedziale cenowym się poruszamy? Edited January 9, 2016 by Michał W. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziaku Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Kupowałem buty żeglarskie tej firmy ze względu na rozmiar, tu od razu moja uwaga, noszę 48, a buty APIA były na mnie dobre w rozmiarze 50. Opłaca się przy dużych przecenach, w normalnych cenach jest to stanowczo za dużo - z ciekawostek, np. rzemyk dookoła buta nie był tym samym który jest wpleciony jako sznurówki, tamten co jakiś czas po prostu wychodzi i trzeba go 'wsuwać'. Jeśli chodzi o samą skórę i wykończenie, to jakość dosyć przeciętna, szału nie ma ale też bez rewelacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazukaJoy Posted January 14, 2016 Author Report Share Posted January 14, 2016 A bardzo zależy Ci na zamszu? Czarne monki przyzwoitej jakości w podobnej cenie dostaniesz u Meermina (https://www.meermin.es/articulo.php?idArt=1949). Niestety, ale lico. Zamszowe mają np. ciemnobrązowe. Właśnie bardzo zależy mi na zamszu czarnym, Brąz po prostu mi nie leży. Czy ktoś wie gdzie można kupić czarne zamszowe monki (ewentualnie zamszowe czarne angielki)? Według mnie to idealne buty do smart casual Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hargin Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Według mnie to idealne buty do smart casual Wydaje mi się, że Twojego zdania nie podziela zbyt wielu użytkowników (sam pomysł na czarny kolor do casualu ... brrr), ale też producenci butów klasycznych. Dla przykładu, na Herringshoes jest w ofercie kilkaset modeli ... i tylko dwa w czarnym zamszu: driver shoes i chucka. Pozostaje Ci chyba tylko poszukiwanie wśród marek popularnych/masowych na Zalando lub w podobnych portalach... ewentualnie dorzucić trochę i zamówić Yanko do patynowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazukaJoy Posted January 14, 2016 Author Report Share Posted January 14, 2016 Czarny zamsz to nie jest najbardziej popularny kolor w męskim obuwiu. łatwiej będzie znaleźć ciemny brąz/czekoladę. P.S. W jakim przedziale cenowym się poruszamy? najlepiej 600-700 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazukaJoy Posted January 14, 2016 Author Report Share Posted January 14, 2016 te są spoko http://patine.pl/yanko-style-184-goodyear-welted-black-suede.html Może się na nie skusze. Mam nadzieje że warte ceny? Choć trochę za drogie. Poza tym dostępne na zamówienie. Mam fajne buty brązowe na skórzanej podeszwie i naprawdę rzadko w nich chodzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Bywają dobre promocje. Szczegóły na forum w innych wątkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VonOrlock Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 @BazukaJoy Gordon&Bros ma czarne zamszowe monki: http://sklep.klasycznebuty.pl/338,gordon-and-bros-4562-black.html dodatkowo w dobrej cenie, ale dostępne tylko w rozmiarze 45. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazukaJoy Posted January 27, 2016 Author Report Share Posted January 27, 2016 Dziękuję, Widziałem tą ofertę, nawet do nich pisałem czy mają mój rozmiar (42) niestety nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazukaJoy Posted January 28, 2016 Author Report Share Posted January 28, 2016 Chyba porostu będę chodził w angielkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts