BazukaJoy Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Cześć, spodobały mi się buty http://allegro.pl/apia-zamszowe-monki-polbuty-typu-double-monk-i5588909302.html?utm_id=at1%214360391&utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_term=ROIHUNTER&utm_campaign=Obuwie+%28RHS%29--Obuwie+V%283d%29+-+V%2818h%29+-+A%2814d%29+RHS&utm_content=at1%214360391 Nie jestem znawcą marek i chciałem się zapytać czy co to za marka czy warta zakupu. Szkoda ze nie mają skórzanej podeszwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Nie warto. W tej cenie kupisz monki lepszych firm, szyte GYW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BazukaJoy Napisano 7 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Czy możecie zatem polecić jakieś klasyczne czarne zamszowe monki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleksanderJulian Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 A bardzo zależy Ci na zamszu? Czarne monki przyzwoitej jakości w podobnej cenie dostaniesz u Meermina (https://www.meermin.es/articulo.php?idArt=1949). Niestety, ale lico. Zamszowe mają np. ciemnobrązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 (edytowane) Czarny zamsz to nie jest najbardziej popularny kolor w męskim obuwiu. łatwiej będzie znaleźć ciemny brąz/czekoladę. P.S. W jakim przedziale cenowym się poruszamy? Edytowane 9 Styczeń 2016 przez Michał W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Kupowałem buty żeglarskie tej firmy ze względu na rozmiar, tu od razu moja uwaga, noszę 48, a buty APIA były na mnie dobre w rozmiarze 50. Opłaca się przy dużych przecenach, w normalnych cenach jest to stanowczo za dużo - z ciekawostek, np. rzemyk dookoła buta nie był tym samym który jest wpleciony jako sznurówki, tamten co jakiś czas po prostu wychodzi i trzeba go 'wsuwać'. Jeśli chodzi o samą skórę i wykończenie, to jakość dosyć przeciętna, szału nie ma ale też bez rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BazukaJoy Napisano 14 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 A bardzo zależy Ci na zamszu? Czarne monki przyzwoitej jakości w podobnej cenie dostaniesz u Meermina (https://www.meermin.es/articulo.php?idArt=1949). Niestety, ale lico. Zamszowe mają np. ciemnobrązowe. Właśnie bardzo zależy mi na zamszu czarnym, Brąz po prostu mi nie leży. Czy ktoś wie gdzie można kupić czarne zamszowe monki (ewentualnie zamszowe czarne angielki)? Według mnie to idealne buty do smart casual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Według mnie to idealne buty do smart casual Wydaje mi się, że Twojego zdania nie podziela zbyt wielu użytkowników (sam pomysł na czarny kolor do casualu ... brrr), ale też producenci butów klasycznych. Dla przykładu, na Herringshoes jest w ofercie kilkaset modeli ... i tylko dwa w czarnym zamszu: driver shoes i chucka. Pozostaje Ci chyba tylko poszukiwanie wśród marek popularnych/masowych na Zalando lub w podobnych portalach... ewentualnie dorzucić trochę i zamówić Yanko do patynowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BazukaJoy Napisano 14 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Czarny zamsz to nie jest najbardziej popularny kolor w męskim obuwiu. łatwiej będzie znaleźć ciemny brąz/czekoladę. P.S. W jakim przedziale cenowym się poruszamy? najlepiej 600-700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BazukaJoy Napisano 14 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 te są spoko http://patine.pl/yanko-style-184-goodyear-welted-black-suede.html Może się na nie skusze. Mam nadzieje że warte ceny? Choć trochę za drogie. Poza tym dostępne na zamówienie. Mam fajne buty brązowe na skórzanej podeszwie i naprawdę rzadko w nich chodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Bywają dobre promocje. Szczegóły na forum w innych wątkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 @BazukaJoy Gordon&Bros ma czarne zamszowe monki: http://sklep.klasycznebuty.pl/338,gordon-and-bros-4562-black.html dodatkowo w dobrej cenie, ale dostępne tylko w rozmiarze 45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BazukaJoy Napisano 27 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Dziękuję, Widziałem tą ofertę, nawet do nich pisałem czy mają mój rozmiar (42) niestety nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BazukaJoy Napisano 28 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Chyba porostu będę chodził w angielkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi