Hush Napisano 26 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 (edytowane) Z taliowaniem jest problem taki, że w tali mnie kilka cm w niedługim czasie ubędzie i tym się kierowałem. Jedną marynarkę już dwukrotnie taliowałem bo mi się wymiar zmienił. Tutaj chciałem tego uniknąć. Poza tym, przyznaję, inspirowałem się trochę krojem płaszczy agenta 007 z ostatnich produkcji, które w mojej ocenie leżą bardzo dobrze. Efekt...sam już nie wiem czy coś jeszcze poprawiać/da się poprawić. Płaszcz w codziennym użytkowaniu jest ok, nic nie uwiera, oddech standardowy, zakres ruchu też Edytowane 26 Styczeń 2016 przez Hush 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 @Hush, ale płaszcz jako okrycie wierzchnie nie musi (IMO nie powinien) być aż tak bardzo dopasowany. A poza samym dopasowaniem ważne są też proporcje - bez urazy, ale u Ciebie to już na granicy jest... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 26 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 @Hush, ale płaszcz jako okrycie wierzchnie nie musi (IMO nie powinien) być aż tak bardzo dopasowany. A poza samym dopasowaniem ważne są też proporcje - bez urazy, ale u Ciebie to już na granicy jest... Ok, Tzn. co jest na granicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 @Hush: proporcje pomiędzy barkami, klatką, talią i biodrami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 J.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 26 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 @Hush: proporcje pomiędzy barkami, klatką, talią i biodrami Zauważam próbując kupować RTW. Do tego prawie 2m wzrostu, łatwo nie jest. Z tym jednak nic nie zrobię Wydawało mi się, że sylwetka typu V jest atutem/ułatwieniem patrz. wspomniany tu Craig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Zauważam próbując kupować RTW. Do tego prawie 2m wzrostu, łatwo nie jest. Z tym jednak nic nie zrobię Wydawało mi się, że sylwetka typu V jest atutem/ułatwieniem patrz. wspomniany tu Craig. V jest super ale w płaszczu teraz masz bardziej X i to jest główny problem. Na pw wyjaśniłem Ci o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 26 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 V jest super ale w płaszczu teraz masz bardziej X i to jest główny problem. Na pw wyjaśniłem Ci o co chodzi. Tak, zastosuję się do porady. Za ok. tydzień będę u p. Basia znów i zobaczymy. W tej sytuacji niewykluczone, że znów wrzucę zdjęcia Dziękuję za odzew, porady i komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi