RenaissanceMan Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Mnie się być może uda. W razie co będę pisał na priv., aby potwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 29 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 No to czekamy na potwierdzenie. Na przyszłość wiadomo, że w okresie wakacyjnym można zorganizować jedno spotkanie. Chyba na koniec sierpnia byłoby najsensowniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 30 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2016 Ponieważ lupin nie ma aktualnie jak wejść na forum, ja piszę w sprawie organizacyjnej. Jako że użytkownicy, którzy już odezwali się, niestety nie dadzą rady się pojawić, a przewidywana frekwencja wynosi aktualnie dwie osoby, najprawdopodobniej przełożymy dzisiejsze spotkanie na sierpień. Jeśli jednak jest jeszcze ktoś, kto miałby ochotę pojawić się dzisiaj i potwierdzi w wątku obecność, to dzisiejsze spotkanie też może się odbyć. Jest ktoś taki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 3 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Czas ustalić datę kolejnego spotkania. Jakieś propozycje do co sierpniowych sobotnich popołudni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dicecard Napisano 16 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2016 Może ta sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2016 Mnie nie będzie prawie do końca sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 17 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2016 Ja jestem za tą sobotą @D.T. @Machiavelli @Ernestson co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2016 Mnie raczej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2016 Co powiecie na następną sobotę? Bo obecna mi niezbyt pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 18 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 @Machiavelli ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 18 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 W następną to może i mi się uda przybyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 19 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2016 Być może w następną uda mi się być, ale na razie to 50/50. Ta sobota odpada - nie ma mnie w Trójmieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.T. Napisano 20 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2016 Sobota 27 sieprnia mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 23 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2016 W takim razie spotkanie odbędzie się w najbliższą sobotę 27 sierpnia 2016 r. o godzinie 17:00 w lokalu Polskie Smaki (dawniej Cafe Rotunda) w Hotelu Sheraton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 27 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2016 Czekamy na was na dolnym tarasie Polskie Smaki Restaurant Cafe! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 27 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2016 Ktoś jest w pobliżu molo w Sopocie? Zapraszamy na spotkanie forumowiczów BwB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 27 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2016 No nie udało mi się dotrzeć. Wracałem z urlopu i myślałem, że dotrę szybciej. Do następnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 27 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2016 Do następnego spotkania dzisiaj ubiór w przypadku butów był mocno monochromatyczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 29 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 @D.T. i @Machiavelli dziękuję za spotkanie Mam nadzieję, że jak minie okres urlopowy to więcej osób przybędzie na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.T. Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 Ja również dziękuję za kolejne świetne spotkanie! Wieczory z Wami to czysta przyjemność. A po spotkaniu forumowym chodziliśmy na czeskie piwo i burgery wołowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 Kolejne spotkanie forumowe w doborowym towarzystwie i świetnej atmosferze. Także dziękuję i czekam na termin następnego. Jeszcze panorama na dobre zakończenie dokumentacji zdjęciowej ze spotkania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 1 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 Po zakulisowych konsultacjach odnośnie terminu kolejnego spotkania proponujemy spotkanie w sobotę 24 września o godzinie 17:00. Zapraszam do potwierdzania obecności w wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 23 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 Przypominam o jutrzejszym spotkaniu forumowiczów Godzina 17:00 Lokal Polskie Smaki w Hotelu Sheraton (mapka jak trafić we wcześniejszych wpisach). Szczególnie serdecznie zapraszamy osoby, które dotychczas nie uczestniczyły w spotkaniach. Nie bójcie zaprezentować się swoich klasycznych zestawów, warto przyjść i miło spędzić czas rozmawiając o klasycznej męskiej elegancji Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 24 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 A tymczasem w Sopocie.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 jednym słowem Lajfstajl trójmiejskiej ekipy Piwo z Browaru Amber? Tak sobie pomyślałem, że może jakąś wycieczkę do browaru dałoby się zorganizować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi