adamsy32 Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 witam co to za zegarek chodzi mi o nazwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Łucz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsy32 Napisano 24 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Łucz czy jest pan pewny bo łucz ma inny znak pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Tak, to Łucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 No sam nie wiem, w zasadzie, a może, tak to Łucz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Ale Łucz ma inny znak... Dobra, żartuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsy32 Napisano 24 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 szukałem tyle po internecie i nie znalazłem zadnego łucza z takim znakiem dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Za to znalazłeś kogoś, kto się zna na Łuczach - to chyba dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Też tak czułem, że to Łucz, choć wiem, że ma inny znak, ale ten przypomina "ł" w alfabecie rosyjskim. To powiedziawszy stwierdzam, że wątek ten jest za długi:-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Tak, za długi o 11 postów, teraz już o 12:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Wąski, masz na to jakiś dowód że to Łucz? Albo zaświadczenie o możliwości wydawania takich opinii na temat radzieckich zegarków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Jestem samoukiem jak towarzysz Gomułka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 czyli podsumowując, masz pewność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Skoro już (prawie ) na pewno wiemy że to Łucz to może ktoś kto się zna powie czy ten zegarek ma jakieś szczególne walory kolekcjonerskie? Pytam bo nie dość, że IMO to straszna paskuda to jeszcze wygląda jakby ją ktoś ciągnął 10 km po asfalcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 @Ernestson - ciepło, ciepło, temat do zamknięcia:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsy32 Napisano 24 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 jesli to jest łucz to jak kolega napisał to temat do zamknięcia ,ale ja i tak nie jestem tego pewen szukam dalej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 To po co się pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsy32 Napisano 24 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 po to się pytam bo sie nieznam na zegarkach ale nie mam pewności bo jeszcze nie widziałem nawet podobnego zegarka pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Po co się pytasz, skoro dostajesz odpowiedź od najlepszego kolekcjonera radzieckich zegarków na forum i piszesz, że mimo tego szukasz dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 to dla pewności również to potwierdzę że to Łucz - wiem to bo przez moje ręce przeszło grubo ponad kilka tysiący radzieckich zegarków, zarówno w kolekcji, jak i zakupach od kolekcjonerów, oraz włoskich magazynów sprzed 20 lat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsy32 Napisano 24 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 to dziękuje temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsy32 Napisano 24 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 (edytowane) ban na zawsze Edytowane 25 Listopad 2015 przez Ernestson Tępimy chamstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi