Edward Napisano 5 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2015 Zastanawiam sie, czy do butow, paska do spodni, paska do zegarka w kolorze brazowym pasuje:1: etui na cygara, etui na pioro oraz pioro wieczne w kolorze czarnym kalendarz okladka kolor brazowy.2: etui na cygara w kolorze czarnym, etui na piora w kolorze brazowym, pioro wieczne w kolorze czarnym lub habana, kalendarz okladka kolor brazowy.Poprawnie to wszytko w odcieniach brazow ale to troche nudno.Prosze o wasze opinie. pozdrawiam Edward Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 5 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2015 Zastanawiam sie, czy do butow, paska do spodni, paska do zegarka w kolorze brazowym pasuje: 1: etui na cygara, etui na pioro oraz pioro wieczne w kolorze czarnym kalendarz okladka kolor brazowy. 2: etui na cygara w kolorze czarnym, etui na piora w kolorze brazowym, pioro wieczne w kolorze czarnym lub habana, kalendarz okladka kolor brazowy. Poprawnie to wszytko w odcieniach brazow ale to troche nudno. Prosze o wasze opinie. pozdrawiam Edward Nie widzę potrzeby dopasowywania tych elementów do stroju. Idea szczytna, ale ja np. używam jednego kaledarza z wieloma parami butów. Jak miałbym to pogodzić? Wymieniać okładki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2015 Wydaje mi się, że zupełnie wystarczające jest posiadanie akcesoriów wykonanych w jednym kolorze, a jeszcze lepiej z tej samej kolekcji lub materiału. Butów i innych elementów odzieży nie ma sensu w to mieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 5 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2015 Moim zdaniem w ogóle przesadne dopasowywanie kolorów jest niezdrowe. Też tak kiedyś robiłem, ale stwierdziłem jakiś czas temu, że taki przesadnie 'matchy-matchy look' jest wręcz mało poważny i sprawia kiepskie wrażenie. Owszem, paski (w tym od zegarka) i buty trzeba dopasowywać, ale już resztę (wliczając w to teczkę) niekoniecznie. Wybrać jeden kolor i konsekwentnie się go trzymać - u mnie to kolor mlecznej czekolady, ale równie dobrze może być granatowy, oliwkowy, co kto lubi... unikałbym czerni, zbyt płaska i ponura. W ostateczności mieć jeden zestaw akcesoriów na dzień (w kolorze) i jeden na wieczór (czarny; oczywiście na wieczór aktówka i kalendarz raczej się nie przydadzą, ale etui na wizytówki, pióro, cygaro - już tak). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 5 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2015 Moim zdaniem w akcesoriach typu etui na pióro, wizytówki, nawet teczka, najlepiej się sprawdza, jak już wygląda na nieco zużyte. Ja akurat lubię te akcesoria w ciemnym brązie, ale np. etui do kluczy, kupione dawno temu, jest czarne, ale się ładnie, "na brązowo", poprzecierało i jest w porządku. To chyba nie powinno, jako całość, wyglądać jak jak godzinami zestawiane przed wyjściem. Trochę luzu i coś "od czapy" nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Ja tez bym szedl w brazy - glownie dlatego ze wole brazowe skorzane akecsoria od czarnych IMO brazowe akcesoria lepiej sie patynuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Brazy, czerń, a co z burgundem i butelkowa zielenia? Wg mnie sa to doskonałe kolory na takie akcesoria. Wygladaja ciekawie i pasuja zarówno do brazów, jak i do czerni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Ja osobiście unikam czarnej skóry z prostego powodu - nie widać na niej starzenia, które według mnie jest jednym z największych plusów tego materiału Za to wszelkie inne kolory starzeją się doskonale. Szczególnie lubię skórę oliwkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Ja osobiście unikam czarnej skóry z prostego powodu - nie widać na niej starzenia, które według mnie jest jednym z największych plusów tego materiału Za to wszelkie inne kolory starzeją się doskonale. Szczególnie lubię skórę oliwkową. eee tam skombinuj sobie coś w czarnym pull up-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi