Velahrn Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca W dniu 12.06.2026 o 10:57, Jerry Rottenburger napisał(a): Poszukiwane spodnie jak u modela na zdjęciu Z grubej tkaniny, oliwkowe, tapered. Na dwumetrowca (czytaj - wewnętrzna długość nogawki około 90 cm). Ktokolwiek? Może Velahrn? Model zapytany przez FB nie odpowiedział niestety... Teraz zauważyłem, że o mnie napisałeś! Bez dodawania "@" do nicka, forum nie wyświetla powiadomień. Chińczycy robią spodnie z dużym zapasem nogawki, ale czy na dwumetrowca starczy - nie wiem. Może spróbować, najwyżej odeślesz: pierwsze drugie trzecie Cytuj
Non Vid Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca Szukam horsebit loafersów z czarnej licowej skóry z raczej niewielką/subtelną złotą dekoracją. Coś w dobrym guście, solidna jakość, rozsądna cena. Przeznaczenie: styl na imprezy taneczne w stylu smart casual lub luźne wieczorne wyjścia. Vibe raczej seksowny Włoch niż nowojorski bankier. Cytuj
ws22 Opublikowano Wtorek o 09:19 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 09:19 Szukam szortów, najlepiej dwie zakładki, luźny fason (ok 80 cm w udzie ; dla rozmiaru 54/56), długości kończącej się najlepiej niewiele ponad kolanem. Materiał: 100% bawełna, lub preferowana mieszanka len / bawełna. Najbliższe tego opisu są te szorty: https://bergbergstore.com/products/antonello-cotton-shorts-navy-1 Czy ktoś może widział te szorty na żywo, albo może zaproponować alternatywę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi