Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 29 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2015 Za zgodą mojego klienta prezentuję kilka zdjęć z odbioru marynarki tweedowej z naszej pracowni. Marynarkę uszyto ze szkockiego tweedu Porter & Harding 18 oz (560g) z próbnika Hartwist. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2015 Odważna rzecz. Ja bym nie dał rady, a bardzo lubię tweed. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 29 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2015 Podszewka zdecydowanie robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2015 Odważna rzecz. Ja bym nie dał rady, a bardzo lubię tweed. dlaczego? rzekłbym, że wzór dość umiarkowany wystarczy porównać z kolekcjami zimowymi SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2015 Bo ja lubię tweed akademicki, a to jest tweed myśliwski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 29 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2015 Myśliwski Lubelski czy Małopolski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 W miarę stonowana choć bardzo charakterystyczna. Maximum w "szaleństwie". Ze względu na różnorodność kolorystyczną deseni, można nieźle kombinować z dodatkami. Dla kogoś z fantazją. Podszewka robi różnicę. Kolorystycznie pasuje do właściciela o ile można to tak nazwać... Dobra robota !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Piękna marynarka, pozazdrościć! Czy koszula na zdjęciu jest także z kolekcji MSS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 1 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Piękna marynarka, pozazdrościć! Czy koszula na zdjęciu jest także z kolekcji MSS? Thx! Na zdjęciach są dwie koszule --> Na manekinie MLS OCBD RTW Na kliencie MLS MTM z oxfordu, ale bez kołnierza BD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi