Kinley Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Panowie, co sądzicie na temat dzisiejszego pokolenia innowacyjnych projektantów? Jakby nie było ich projekty również czerpią z klasyki (choć czasami podobieństwo jest mocno ukryte), natomiast nie można im powiedzieć, że powielają utarte koncepcje (dla mnie pozytywny objaw w modzie). Naszło mnie na takie przemyślenia po obejrzeniu zdjęć znajomego, co organizuje Fashion Week Poland (edycja 2011 w Łodzi), gdzie między innymi pokazał mi takie stroje: Ciekawe, co Panowie sądzą na ten temat. Cytuj
Gość gccg Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Nigdy nie przypuszczalem, ze stary worek po ziemniakach z wycietym otworem na glowe moze prezentowac sie elegancko w porownaniu z "kreacjami" Fashion Week Poland. Czy ta impreza to promocja anty-sztuki? Cytuj
kamil Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Bardzo udany zestaw na imprezę turpistów. Cytuj
damiance Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 wierzę, ze to zdjęcie nie jest reprezentatywne dla tego co jest w Łodzi ostatnio lansowane Byłem w Łodzi na kilku pokazach i na prawdę warto było poświęcić na to czas - w szczególności polecam finał konkursu "złota nitka" (już chyba ze 20 lat tradycji). Cytuj
andershep Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 ich hasło reklamowe: 'jeśli podarte t-shirty comme des garcons są dla ciebie zbyt eleganckie - przyjdź do nas' Cytuj
Gość gccg Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 ich hasło reklamowe: 'jeśli podarte t-shirty comme des garcons są dla ciebie zbyt eleganckie - przyjdź do nas' Czy rzeczywiscie trzeba nazywac siebie "projektantem mody" zeby cos takiego wymyslic? Patrzac na to przypomina mi sie "eksperyment" pokazywany w tv a polegajacy na tym, ze malpie dano farby, pedzel i plotno. Namalowala ona "obraz" a nastepnie wypowiadali sie na jego temat krytycy sztuki nie znajacy autora tego "dziela". Ilez bylo w nim ekspresji ... etc Cytuj
Brzydalllo Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Panie Kinley, uznaje temat za prowokacje z Pana strony. Cytuj
Brzydalllo Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2011 Wystarczy popatrzeć na zdjęcie. Gdyby umieścił Pan temat w sali klubowej mógłbym uznać to za żart. A tak to jest prowokacja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi