Kinley Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 Panowie, co sądzicie na temat dzisiejszego pokolenia innowacyjnych projektantów? Jakby nie było ich projekty również czerpią z klasyki (choć czasami podobieństwo jest mocno ukryte), natomiast nie można im powiedzieć, że powielają utarte koncepcje (dla mnie pozytywny objaw w modzie). Naszło mnie na takie przemyślenia po obejrzeniu zdjęć znajomego, co organizuje Fashion Week Poland (edycja 2011 w Łodzi), gdzie między innymi pokazał mi takie stroje: Ciekawe, co Panowie sądzą na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 Przebija Feszyn Mena ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 Nigdy nie przypuszczalem, ze stary worek po ziemniakach z wycietym otworem na glowe moze prezentowac sie elegancko w porownaniu z "kreacjami" Fashion Week Poland. Czy ta impreza to promocja anty-sztuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 Bardzo udany zestaw na imprezę turpistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 wierzę, ze to zdjęcie nie jest reprezentatywne dla tego co jest w Łodzi ostatnio lansowane Byłem w Łodzi na kilku pokazach i na prawdę warto było poświęcić na to czas - w szczególności polecam finał konkursu "złota nitka" (już chyba ze 20 lat tradycji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 ich hasło reklamowe: 'jeśli podarte t-shirty comme des garcons są dla ciebie zbyt eleganckie - przyjdź do nas' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 ich hasło reklamowe: 'jeśli podarte t-shirty comme des garcons są dla ciebie zbyt eleganckie - przyjdź do nas' Czy rzeczywiscie trzeba nazywac siebie "projektantem mody" zeby cos takiego wymyslic? Patrzac na to przypomina mi sie "eksperyment" pokazywany w tv a polegajacy na tym, ze malpie dano farby, pedzel i plotno. Namalowala ona "obraz" a nastepnie wypowiadali sie na jego temat krytycy sztuki nie znajacy autora tego "dziela". Ilez bylo w nim ekspresji ... etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 10 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2011 Panie Kinley, uznaje temat za prowokacje z Pana strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinley Napisano 10 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2011 Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 11 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2011 Wystarczy popatrzeć na zdjęcie. Gdyby umieścił Pan temat w sali klubowej mógłbym uznać to za żart. A tak to jest prowokacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi