tryhp3 Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 12 godzin temu, void napisał: W kieszeń spodni z przodu - nie usiądę, ani się nie schylę. Jak nosisz skinny to możesz mieć taki problem. Do kieszeni klasycznych spodni powinno wejść pół litry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s W chinosach/dżinsach typu slim fit bez problemu wchodzi telefon 6.7" do przedniej kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu Czy ktoś Was poszerzał kiedyś płaszcz z Bytomia? Jest to możliwe? Ciężko pod podszewką wyczuć ile tego zapasu w rzeczywistości jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intrigued Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu 15 minutes ago, Coven said: Czy ktoś Was poszerzał kiedyś płaszcz z Bytomia? Jest to możliwe? Ciężko pod podszewką wyczuć ile tego zapasu w rzeczywistości jest. Ja próbowałem z marynarką.. i nie było z czego poszerzyć Obawiam się, że z płaszczem może być podobnie, aczkolwiek to tylko moje przypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi