123 Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2015 jeszcze się nie zdecydowałem, ale skłaniam się ku niebieskiemu raczej. Wczoraj jeszcze myślałem: tylko niebieski, po co ktokolwiek by robił czarno-szary nieformalny zegarek. A teraz już nie jestem taki przekonany Jest jeszcze 8 sztuk zielonego. Ten szary też jest niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Do 2000 zł można wybrać Steinharta automat z ETA 2824-2. http://www.steinhartwatches.de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 "Marki luksusowych zegarków Błonie" - dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Jako uzupełnienie linka od Michała, dorzucę kilka zdjęć. ...I zanim pojawi się @paparazzo (bez urazy Rafał ) i wytknie zbyt długie wskazówki lub za duże indeksy, powiem, że naprawdę fajnie (IMO)* to wyszło. Edit: * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Moim zdaniem wyjątkowo nieudany stylistycznie projekt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Moim także . Do tego troche irytuje mnie takie na sile odwoływanie sie jakis historycznych wydarzeń , nie mających nic wspolnego z zegarmistrzostwem, cos w stylu Gerlacha chyba tylko po to, zeby grając na jakiejś patriotycznej nucie, zyskać klientów . Wg mnie nie tedy droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Podobnie zresztą jak ten ich pierwszy wytwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dafopi Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 A może coś taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Zegarek 600 - pasek 600 - klamra 600. Da się do 2k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Podłącze się do tematu. Myślę nad zakupem Orient FET0T001W0. Jakieś anty/rekomendacje? Nie mogę znaleźć żadnych opinii o nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi