Machiavelli Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Spoko, spoko w temacie jest Trójmiasto i okolice. Wiltom i ja jesteśmy z Wejherowa No proszę, a ja z Redy. Może by tak zmienić tytuł tematu na " Małe Trójmiasto Kaszubskie i okolice..."? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelbb Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2015 Cześć, mieszkam obecnie w Gdańsku, ale pochodzę z Wejherowa. Mieszkałem też jakiś czas w Rumi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 23 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Witamy Pawle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty121 Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Cześć, pochodzę kuj-pomorskiego, ale obecnie mieszkam w Gdańsku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 31 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Witamy serdecznie, Poniżej zamieszam link z postem o spotkaniu forumowiczów z Trójmiasta i okolic https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3492-spotkanie-forumowe-tr%C3%B3jmiasto-i-okolice-25-kwietnia-2015-r/ pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 17 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Zachęcam do wzięcia udziału w spotkaniu forumowym w Trójmieście, sobota 25 kwietnia godzina 17 w Sopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vittorio Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Witam serdecznie, na forum oficjalnie od dzisiaj, ale w temacie już jakiś nieco dłuższy czas. Jako, że Elbląg kiedyś był w pomorskiem i związany jest historycznie z Gdańskiem - zgłaszam swoją obecność. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 22 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 @Vittorio wybierasz się w tą sobotę na spotkanie forumowiczów w Sopocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vittorio Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 @wiltom, owszem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isak.borg Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłaszam się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 23 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłaszam się Witamy, zapraszamy serdecznie w sobotę na spotkanie forumowiczów do Sopotu o godzinie 17 w Cafe Cultura ( ul. Królowej Jadwigi- boczna ulica od Monte Cassino) Więcej info w sali klubowej na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 14 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Istnieje możliwość zorganizowania nazwijmy to "warsztatów" z tajników pielęgnacji obuwia dla osób z Trójmiasta. Spotkanie odbyłoby się w ustalonym przez nas terminie ( weekend) na terenie Trójmiasta. Posiedzimy przy herbacie, kawie albo czymś mocniejszym wymienimy się doświadczeniami i poznamy nieznane nam dotąd fakty o pielęgnacji obuwia. Ktoś jest wstępnie zainteresowany udziałem w takim spotkaniu? Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Ja bardzo chętnie. A zdradzisz może na jakiej zasadzie miałyby się one odbyć? Tzn, czy będzie to zwykłe spotkanie, na którym wymienimy się doświadczeniem i technikami, czy może pojawi się ktoś, kto poprowadzi warsztaty i zademonstruje profesjonalne techniki? Odkąd przerzuciłem się na Saphira jestem wniebowzięty, choć z chęcią nauczyłbym się jak wykonać perfekcyjne lustro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 14 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Rozmowa połączona z warsztatami. Pojawi się osoba/osoby, które je poprowadzą. Każdy z nas przyniósłby obuwie i kosmetyki potem pewnie wespół przechodzilibyśmy przez kolejne etapy pielęgnacji obuwia. Ja mam saphira i famaco. Stosunek ceny do jakości (efekty) przemawia jednak za Famaco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Rozmowa połączona z warsztatami. Pojawi się osoba/osoby, które je poprowadzą. Każdy z nas przyniósłby obuwie i kosmetyki potem pewnie wespół przechodzilibyśmy przez kolejne etapy pielęgnacji obuwia. Ja mam saphira i famaco. Stosunek ceny do jakości (efekty) przemawia jednak za Famaco. Hmm, pomysł wydaje się ciekawy. Z chęcią wziąłbym udział, ale będzie to zależne od terminu i miejsca. Famaco nie próbowałem, ale dzięki -wypróbuję gdy będę potrzebował nowych. Kończę offtop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 15 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 Temat dotyczący warsztatów został przeniesiony tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinCollar Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Też chętnie dołączę do grupy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Witam Robert -> Gdańsk Żabianka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 9 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Witamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 4 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Zapraszam do wątku o kolejnym planowanym spotkaniu forumowiczów z Trójmiasta https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3973-ii-spotkanie-forumowicz%C3%B3w-bwb-tr%C3%B3jmiasto-i-okolice/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 22 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Szykuje się kolejne spotkanie grupy z Trójmiasta. Więcej info w zakładce spotkania regionalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugaslongas Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Obecny! Tomek, Gdańsk Wrzeszcz. Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 12 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Obecny! Tomek, Gdańsk Wrzeszcz. Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Witamy i zapraszamy do śledzenia wątku dotyczącego kolejnego (majowego) spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Witam Artur, Gdańsk Wrzeszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 8 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 10 godzin temu, Aszer napisał: Witam Artur, Gdańsk Wrzeszcz witamy i zachęcamy do udziału w najbliższym spotkaniu forumowiczów z Trójmiasta i okolic Oto wątek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi