Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po ostatnim spotkaniu, które odbyło się pod koniec kwietnia tego roku przyszła pora na zorganizowanie kolejnego spotkania forumowiczów w Trójmiasta i okolic. 

Na spotkanie zapraszam wszystkich fanów klasycznej męskiej elegancji, zarówno osoby "doświadczone" w tym temacie jak i osoby dopiero rozpoczynające swoją przygodę w tym temacie. 

Termin spotkania:  sobota 7 listopada godzina 17:00

Miejsca spotkania: Sopot, klubokawiarnia Cafe Kultura ul. Królowej Jadwigi

Wątek z ostatniego spotkania( tutaj).

3409731_20150425_185923.jpg

fot. by @Ernestson

Proszę zainteresowane osoby o wpisy w tym wątku .

Zapraszam wszystkich forumowiczów z Trójmiasta i okoilic:

-niezależnie od tego czy nosicie ubrania szyte bespoke czy kupowane w sieciówkach,

-niezależnie od tego czy macie 16 lat czy 80.

Mam nadzieję, że frekwencja na drugim spotkaniu będzie większa niż ostatnio  :)

Pozdrawiam serdecznie 

Tomek

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

wizyta członka zarządu? ;)

to faktycznie byłaby niespodzianka gdyby na spotkanie przybył którykolwiek członek zarządu, który nie miał przyjemności być na spotkaniu no. 1 :D Nie wypowiem się za kolegów.

Niespodzianka która mam na myśli będzie ujawniona - z definicji - najpóźniej na spotkaniu.

Opublikowano

to faktycznie byłaby niespodzianka gdyby na spotkanie przybył którykolwiek członek zarządu, który nie miał przyjemności być na spotkaniu no. 1 :D Nie wypowiem się za kolegów.

Niespodzianka która mam na myśli będzie ujawniona - z definicji - najpóźniej na spotkaniu.

Czekamy zatem na więcej szczegółów niespodzianki a wszystkich członków zarządu serdecznie zapraszamy ;)

Opublikowano

Ej, ej, nie szalej. "Mistrz igły" nawet nie wie czy zdąży coś dla siebie uszyć.

A ja właśnie chciałem zapisać się do kolejki. ;)

Co do miejsca to proponuję to samo co ostatnim razem - Cafe Kultura. Łatwo tam trafić, nawet dla tych, którzy nie znają dobrze Sopotu, oddzielona salka zapewnia świetną atmosferę do kulturalnej rozmowy - zero hałasu i tłumów turystów. 

Opublikowano

Może jak już decydujemy się na Sopot, to L'Entre Villes? Pasuje do klasycznej elegancji ;)

Piękne miejsce ale sądzę, że może okazać się odstraszające (cenowo) dla znacznej części forumowiczów ;)