kielas Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 Ręcznie grawerowana koperta i koronka to znaki rozpoznawcze nowego, limitowanego i przeznaczonego do sprzedaży tylko we florenckim butiku Radiomira. Wyświetl pełny artykuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Czy ktoś w Warszawie sprzedaje zegarki Panerai? A może, znacie jakaś giełdę wiekowych zegarków tej marki? Chodzi za mną, od pewnego czasu, konkretny model i chciałbym się przymierzyć do zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Jansen & Co - Timepieces & Jewels Panerai Authorised Dealer Metropolitan, Plac Pilsudskiego 200-073 WarszawaPhone: 0048 22821 0556Fax:0048 22821 0556 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Jansen & Co - Timepieces & Jewels Panerai Authorised Dealer Metropolitan, Plac Pilsudskiego 2 00-073 Warszawa Phone: 0048 22821 0556 Fax:0048 22821 0556 Wielkie dzięki. Nie podejrzewałem, że mamy autoryzowanego dilera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Dlaczego? To nie jest niszowa marka (Richemont group, czyli m.in Iwc, Mont blanc, Piaget, Jlc, Ralph Lauren, Baume Mercier). Bardzo lubię pamy. Co prawda uważam, że marka zatraciła stary klimat, ale i tak ma w ofercie klasyki które się nie zmieniają. Miałem parę lat temu Radiomira 210 i bardzo dobrze wspominam ten model. Co do rynku używek, jeśli masz na myśli zegarki sprzed 1997 roku (przed przejęciem przez Vendome group) to to droga zabawa dla pasjonatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Dlaczego? To nie jest niszowa marka (Richemont group, czyli m.in Iwc, Mont blanc, Piaget, Jlc, Ralph Lauren, Baume Mercier). Bardzo lubię pamy. Co prawda uważam, że marka zatraciła stary klimat, ale i tak ma w ofercie klasyki które się nie zmieniają. Miałem parę lat temu Radiomira 210 i bardzo dobrze wspominam ten model. Co do rynku używek, jeśli masz na myśli zegarki sprzed 1997 roku (przed przejęciem przez Vendome group) to to droga zabawa dla pasjonatów. Panerai nigdzie nie rzucił mi się w oczy. Założyłem, że nikt ich nie dystrybuuje skoro ich nie ma. Na szczęście szukam najprostszego Luminora, więc z kosztem jestem w pełni pogodzony. Może to herezja w tym wątku, szczególnie w dialogu z Tobą , ale nie oczekuje zbyt wiele od zegarków. Mają dla mnie zastosowanie jedynie biżuteryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Piękne zegarki. Marka ma bardzo wielu fanów - na fb ok. 900 tysięcy lajków tj. ileś razy więcej niż inne w tym segmencie. Czyli trudno ją uznać za niszową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Mialem jakiś czas temu Panerai Luminor,uważam ze to bardzo dobry model,teraz przymierzam się do zakupu kieszonkowego Paneraia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Świetny pomysł! Nie wiedziałem nawet, ze takie istnieją. Muszę chyba trochę poczytać, przed zakupami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Jeszcze dwa modele Dobrze ze są fachowcy Styleman - ostatnie dwa wklejone przez Ciebie zdjęcia przedstawiają zegar stołowy (kula o średnicy 65mm), a nie kieszonkowy Więcej szczegółów - TUTAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielas Napisano 15 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Styleman - ostatnie dwa wklejone przez Ciebie zdjęcia przedstawiają zegar stołowy (kula o średnicy 65mm), a nie kieszonkowy Więcej szczegółów - TUTAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Oj tam, czepiasz się. Styleman - ostatnie dwa wklejone przez Ciebie zdjęcia przedstawiają zegar stołowy (kula o średnicy 65mm), a nie kieszonkowy Więcej szczegółów - TUTAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Styleman - ostatnie dwa wklejone przez Ciebie zdjęcia przedstawiają zegar stołowy (kula o średnicy 65mm), a nie kieszonkowy Więcej szczegółów - TUTAJ. Zmylił mnie uchwyt na gorze,dobrze ze są fachowcy. Sam zegar przypomina nieco powiększony model kieszonkowy, ale Panerai zastosował w nim bardzo ciekawy zabieg – z przodu oraz z tyłu doczepiono elementy ze szkła mineralnego, które nadają całości kształt kuli. Kula ta działa jak szkło powiększające, jeśli patrzymy na czasomierz pod odpowiednim kątem. Dzięki temu można dokładniej prześledzić np. pracę koła balansowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi