proceleusmatyk Napisano 20 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2014 Krótko i na temat - zapraszamy na niezobowiązujące spotkanie przy cocktailu: - ten czwartek (24 VII), 18.00 - Pies czy Suka (https://www.facebook.com/piesczysuka?fref=ts) - Szpitalna 8a, Warszawa Tradycyjnie zechęcamy, aby przynieść rezultaty ostatnich zamówień oraz omówić bieżące Ekipa barmańska ze swojej strony też przygotuje coś bispołkowego Do zobaczenia! Kto się pojawi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2014 Prawdopodobnie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2014 mam dużo rzeczy do pokazania , będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2014 Postaram się być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2014 spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2014 postaram się być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Napisano 22 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2014 Ja również postaram się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael34 Napisano 23 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2014 Postaram się wpaść z teczką z projektu forumowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2014 Postaram się wpaść z teczką z projektu forumowego. koniecznie - nieobecności nie akceptujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2014 Koleżanki i Koledzy, last call ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2014 A ja muszę zostać w domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2014 No Panowie. O 22 to myślałem, że spotkanie będzie się rozkręcać albo przynajmniej, że zostaną jakieś niedobitki. Chocby pod stołem. jak udał się wieczór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2014 Jeżeli liczysz na niedobitki to spotkania trzeba robić w piątek, kiedy na drugi dzień nie trzeba iść do fabryki ... wieczór się udał, tradycyjnie rozmawialiśmy nie tylko o męskich ubraniach, testowaliśmy nowe propozycje PcS, omawialiśmy realizacje te w trakcie i te które nigdy nie doszły do skutku ... mam kilka zdjęć ze spotkania - wrzucę jutro. 60% uczestników przeniosło się ze spotkaniem pod inny adres ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 25 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2014 Bardzo miło spędziłem czas, dziękuję wszystkim za spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2014 obiecane zdjęcia z testów karty w PcS. Pytania konkursowe na refleks, związane z ostatnim zdjęciem: 1. proszę podać nazwę drinka skutkującego stylowa aureolą nad głową testera 2. proszę podać nick forumowy testera dla zwycięzcy przewidziano nagrodę niespodziankę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 25 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2014 Fajnie było, z epilogiem w wine barze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 koniec następnego miesiąca ... może warto najbliższy czwartek - 28 sierpnia - zagospodarować odpowiednio? Możemy spróbować jednego z naszych partnerów zaprosić ... czy są chętni? - ostatnio kilku kolegów nie dotarło, można się zrehabilitować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 Z chęcią przyjdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 Również z miłą chęcią przyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael34 Napisano 23 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2014 Może tym razem uda mi się dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 23 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2014 Będę! Ale nie mogę pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 23 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2014 Też będę we czwartek w Warszawie. I mogę się napić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2014 Czy wśród wybierajacych się osób jest posiadacz bordowej teczki robionej przez Pana Donata? Jeśli tak, czy mógłby ja zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2014 Też będę we czwartek w Warszawie. I mogę się napić. ... i możesz przynieść wypełnioną deklarację sympatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 25 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2014 A o której się spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi