damiance Napisano 2 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2014 Proponuję temat o naszych wakacyjnych ujęciach świata... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2014 Oooo, Michał!!! Ciężko było Roberta stawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 Cos Ci się do twarzy przykleiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 W sam raz na pocztówkę, Zatoka Kotorska, jeden z pięciu najpiękniejszych akwenów wodnych na świecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 Ten "akwen wodny" to rozumiem ironicznie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 Pozwoliłem sobie na pleonazm, w końcu są wakacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 Aze mnie zawiść wyszła, bo ja dopiero na wakacje za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 Watch this... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 4 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2014 Ja już po wakacjach Islandia: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozik Napisano 5 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2014 piekne zdjecia, ja dopiero za miesiac do Hiszpanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukebor Napisano 5 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2014 @Do_Diabła, fajna fotka no i klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 Dzisiaj z córką odwiedziliśmy Acquario di Genova. Kapitalna sprawa, zabawa na kilka godzin- punkt obowiązkowy podczas pobytu w Ligurii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 Podwodny tunel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 Były też mniejsze akwaria.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2014 Może odświeżę temat. Wakacje się kończą, więc może jakaś miła nutka na tę deszczową końcówkę sierpnia. Piran - miejsce, gdzie mógłbym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2014 Nju jork i jego obrzeża 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Zdaża Ci się jeszcze do takich wsiadać czy ograniczasz się do oglądania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 xkoziol... I hate you! :/ Dałbyś się karnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi