Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodam tylko jeszcze, iż zakup znaczka to realne wsparcie dla Stowarzyszenia i Forum.

Zysk ze sprzedaży pozostaje do dyspozycji Stowarzyszenia But w Butonierce i zapewne będzie przeznaczony na wdrażanie kolejnych projektów oraz pomysłów.

• Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

jeden z użytkowników forum Klubu Miłośników Zegarów i Zegarków, który gościł na sobotniej imprezie  -  Tylko Męska Klasyka - wylosował w konkursie nasz "firmowy" znaczek. I pochwalił się na forum KMZiZ.

Moim zdaniem jest to najlepsze zdjęcie buta jakie dotychczas widziałem! But jak prawdziwy :)

post-12-0-64372200-1402351175_thumb.jpg

• Oceniam pozytywnie 3
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy,

Srebrny jest możliwy, posrebrzany / pozłacany również.

Tymczasem nasi koledzy z multirenowacji poinformowali mnie, że stan znaczków w ich sklepie jest zerowy - cieszy nas taka informacja :)

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zgodnie z postem Damiana powyżej

"Napisano 06 lipiec 2014 - 20:16

Koledzy, Srebrny jest możliwy, posrebrzany / pozłacany również.Tymczasem nasi koledzy z multirenowacji poinformowali mnie, że stan znaczków w ich sklepie jest zerowy - cieszy nas taka informacja :)"

Także mam nadzieję będą i srebrne i złote. Myślę, że z popytem nie będzie problemu!
Opublikowano

Koledzy,

ma wstępną informację w sprawie złotego znaczka.

temat jest ultraniszowy, ale aby uzyskać przyzwoitą cenę musielibyśmy z 10 sztuk zamówić.

Dla zbicia ceny można znaczek zrobić z mosiężną nakrętką, chociaż jak już robić złoty to cały ;)

Zakładam również, że nie idziemy na kompromis i znaczek nie będzie mniejszy / cieńszy niż ten mosiężny (czyli nie mówimy o "złotej blaszce")

Bardzo orientacyjna cena za cały złoty znaczek to 650-800 pln

czy są potencjalni chętni do dalszego drążenia tematu?

Opublikowano

Biorąc pod uwagę to, że już raz zgubiłem mosiężny znaczek (ale udało mi się go odzyskać), niechętnie inwestował bym większe pieniądze w złoty.

Natomiast zdecydowanie jestem nadal zainteresowany srebrnym.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę to, że już raz zgubiłem mosiężny znaczek (ale udało mi się go odzyskać), niechętnie inwestował bym większe pieniądze w złoty.

Znaczki mają opracowany nowy system zapinający, więc o zgubienie nie musisz się już martwić.