Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Opublikowano 26 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 Koleżanki i Koledzy, niniejszym oficjalnie informuję Was, że Stowarzyszenie But w Butonierce pozyskało nowego Członka Wspierającego - firmę rodzinną z 88 letnią tradycją, prowadzoną obecnie przez Panów Henryka Krupę oraz Karola Rzeszutkę. Cieszy mnie rozszerzenie współpracy Stowarzyszenia o renomowaną pracownię oferującą jakość produktów z najwyższej półki krawieckiej. O firmie można byłoby napisać wiele, ale zapraszam Was do odwiedzenia w wolnej chwili strony internetowej naszego nowego partnera i zapoznania się ze szczegółami: http://kruparzeszutko.pl/ Jeden z faktów, który teraz wspomnę - a wart jest odnotowania - to, że Pan Karol Rzeszuto jest najmłodszym mistrzem krawieckim na naszym forum, a jak wiemy, profesja krawiecka, nie będąc łatwą, nie cieszyła się przez ostatnie dwie dekady zainteresowaniem młodego pokolenia ... Koleżanki i Koledzy - po cichu liczę na aktywność pozaforumową poznańskiej reprezentacji użytkowników naszego forum, która od teraz będzie miała lokalne wsparcie, pozwalające - co jest życzeniem realnym do spełnienia - na zorganizowanie w niedalekiej przyszłości imprezy sartorialnej w Poznaniu. pozdrawiam, Damian Podpisanie umowy (fot. Damiance) (fot. 4inHand) 20 Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 Wiekopomna chwila PS Panie Karolu, piękna koszula! Cytuj
saphir.pl Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Baaaardzo fajnie!Witamy serdecznie w gronie "wspierających".Będzie raźniej 1 Cytuj
Kyle Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Przyznam, że z dużą przyjemnością oglądam wpisy pracowni na Facebook'u . Notabene niedawno byłem na pewnej konferencji i okazało się, że mój znajomy, młody wiekiem profesor nadzwyczajny UAM, jest klientem pracowni i prezentował się w świetnym garniturze z tweed'u. Cytuj
Harris Tweed Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 To bardzo miła wiadomość. Gratuluję! Cieszy mnie poznańczyka, że firma z Łąkowej wypływa na ogólnopolskie wody, a osobiście powiem, że warto korzystać z usług mistrzów. Ja przynajmniej jestem zadowolony. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi