Popular Post damiance Posted March 26, 2014 Popular Post Report Share Posted March 26, 2014 Koleżanki i Koledzy, niniejszym oficjalnie informuję Was, że Stowarzyszenie But w Butonierce pozyskało nowego Członka Wspierającego - firmę rodzinną z 88 letnią tradycją, prowadzoną obecnie przez Panów Henryka Krupę oraz Karola Rzeszutkę. Cieszy mnie rozszerzenie współpracy Stowarzyszenia o renomowaną pracownię oferującą jakość produktów z najwyższej półki krawieckiej. O firmie można byłoby napisać wiele, ale zapraszam Was do odwiedzenia w wolnej chwili strony internetowej naszego nowego partnera i zapoznania się ze szczegółami: http://kruparzeszutko.pl/ Jeden z faktów, który teraz wspomnę - a wart jest odnotowania - to, że Pan Karol Rzeszuto jest najmłodszym mistrzem krawieckim na naszym forum, a jak wiemy, profesja krawiecka, nie będąc łatwą, nie cieszyła się przez ostatnie dwie dekady zainteresowaniem młodego pokolenia ... Koleżanki i Koledzy - po cichu liczę na aktywność pozaforumową poznańskiej reprezentacji użytkowników naszego forum, która od teraz będzie miała lokalne wsparcie, pozwalające - co jest życzeniem realnym do spełnienia - na zorganizowanie w niedalekiej przyszłości imprezy sartorialnej w Poznaniu. pozdrawiam, Damian Podpisanie umowy (fot. Damiance) (fot. 4inHand) 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proceleusmatyk Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Wiekopomna chwila PS Panie Karolu, piękna koszula! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Wspaniała wiadomość! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantin Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saphir.pl Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Baaaardzo fajnie!Witamy serdecznie w gronie "wspierających".Będzie raźniej 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Przyznam, że z dużą przyjemnością oglądam wpisy pracowni na Facebook'u . Notabene niedawno byłem na pewnej konferencji i okazało się, że mój znajomy, młody wiekiem profesor nadzwyczajny UAM, jest klientem pracowni i prezentował się w świetnym garniturze z tweed'u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Tweed Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 To bardzo miła wiadomość. Gratuluję! Cieszy mnie poznańczyka, że firma z Łąkowej wypływa na ogólnopolskie wody, a osobiście powiem, że warto korzystać z usług mistrzów. Ja przynajmniej jestem zadowolony. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts