Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Napisano 26 Marzec 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Koleżanki i Koledzy, niniejszym oficjalnie informuję Was, że Stowarzyszenie But w Butonierce pozyskało nowego Członka Wspierającego - firmę rodzinną z 88 letnią tradycją, prowadzoną obecnie przez Panów Henryka Krupę oraz Karola Rzeszutkę. Cieszy mnie rozszerzenie współpracy Stowarzyszenia o renomowaną pracownię oferującą jakość produktów z najwyższej półki krawieckiej. O firmie można byłoby napisać wiele, ale zapraszam Was do odwiedzenia w wolnej chwili strony internetowej naszego nowego partnera i zapoznania się ze szczegółami: http://kruparzeszutko.pl/ Jeden z faktów, który teraz wspomnę - a wart jest odnotowania - to, że Pan Karol Rzeszuto jest najmłodszym mistrzem krawieckim na naszym forum, a jak wiemy, profesja krawiecka, nie będąc łatwą, nie cieszyła się przez ostatnie dwie dekady zainteresowaniem młodego pokolenia ... Koleżanki i Koledzy - po cichu liczę na aktywność pozaforumową poznańskiej reprezentacji użytkowników naszego forum, która od teraz będzie miała lokalne wsparcie, pozwalające - co jest życzeniem realnym do spełnienia - na zorganizowanie w niedalekiej przyszłości imprezy sartorialnej w Poznaniu. pozdrawiam, Damian Podpisanie umowy (fot. Damiance) (fot. 4inHand) 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Wiekopomna chwila PS Panie Karolu, piękna koszula! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Wspaniała wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Baaaardzo fajnie!Witamy serdecznie w gronie "wspierających".Będzie raźniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Przyznam, że z dużą przyjemnością oglądam wpisy pracowni na Facebook'u . Notabene niedawno byłem na pewnej konferencji i okazało się, że mój znajomy, młody wiekiem profesor nadzwyczajny UAM, jest klientem pracowni i prezentował się w świetnym garniturze z tweed'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harris Tweed Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 To bardzo miła wiadomość. Gratuluję! Cieszy mnie poznańczyka, że firma z Łąkowej wypływa na ogólnopolskie wody, a osobiście powiem, że warto korzystać z usług mistrzów. Ja przynajmniej jestem zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi