blekit Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 Wydaje mi się, że najfajniejszy i najprostszy do ogarnięcia będzie "Gród"/"Miasto". Ale ja chyba wolałem "Kryptę upiorów", karty postaci z tego dodatku robiły robotę 2 Cytuj
Avallach Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 Przede wszystkim bazując na swoich doświadczeniach z ta gra sprzed wielu wielu lat, nie celowałbym w podziemia. Nie wiem czy tak samo wyglada to w nowym wydaniu, ale daje zbyt szybka możliwość zwycięstwa, a w przypadku moim i moich kolegów nie o to tu do końca chodziło, raczej o przygode. Krypta upiorów była swietna, tak jak jaskinia, ale obie plansze są trochę bardziej specyficzne i nielinearne, wiec nie wiem czy podejda. Cytuj
TomHagen Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 Jeśli ktoś ma sentyment do MiM to jest czas by zaopatrzyć się w najnowszą edycję. Firmy FFG i Games Workshop właśnie zakończyły współpracę i nie będzie dodruków obecnej edycji. To samo się tyczy wszystkich gier w świecie warhammer i warhammer 40.000 we wszystkich formatach (LCG, figurki...). Gier już będzie tylko ubywać ze sklepów, nie zagapcie się jak ja z pierwszą edycją Carcassonne... Cytuj
CzyDe Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 49 minut temu, Bledus napisał: Jeśli ktoś ma sentyment do MiM to jest czas by zaopatrzyć się w najnowszą edycję. Firmy FFG i Games Workshop właśnie zakończyły współpracę i nie będzie dodruków obecnej edycji. To samo się tyczy wszystkich gier w świecie warhammer i warhammer 40.000 we wszystkich formatach (LCG, figurki...). Gier już będzie tylko ubywać ze sklepów, nie zagapcie się jak ja z pierwszą edycją Carcassonne... Wahałem się czy kupować dodatki do Warhammer Diskwars czy poczekać, ale chyba wezmę w takim razie już teraz (btw bardzo fajna gra, jak ktoś lubi bitwy ale nie lubi figurek) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi