WojtekWaw Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń Nie, wcześniej nigdy nie miałem do czynienia z butami szytymi. Dopiero właśnie, gdy kupiłem wiedenki, które pokaleczyły mi stopy, zdecydowałem się, żeby pójść do szewca. Nie chcę pisać, który sklep sprzedaje takie tandetne obuwie, ale obecnie jest to chyba popularny sklep z klasycznymi butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 9 godzin temu, WojtekWaw napisał: Najnowsze buty. Zdjęcia nie są może najlepszej jakości, ale mam nadzieję, że wszystko widać . Dzięki, chyba nawet widać specyfikę kopyta, jakby się dało, to wrzuć też zdjęcie od góry. Pokaż jak możesz też te starsze, ciekawe, jak się złamały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2 godziny temu, WojtekWaw napisał: Nie chcę pisać, który sklep sprzedaje takie tandetne obuwie, ale obecnie jest to chyba popularny sklep z klasycznymi butami. Może "tandetne" to nieodpowiednie słowo, pokaleczenie stóp wynika z niedopasowania buta do anatomii stopy (co przy zestawieniu specyfiki budowy u danej osoby vs but RTW nie jest niczym dziwnym), a nie z niskiej jakości. Mnie monki od C&J drażnią prawą stopę u nasady palucha, ale nie powiem, że są tandetne. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekWaw Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń Nowe buty od góry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekWaw Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń Stare buty. Drugiej pary chwilowo nie mam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń @WojtekWaw dzięki za zdjęcia! One mają kryty kanał szycia od strony podeszwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekWaw Napisano 11 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń Te starsze buty - tak (o ile zrozumiałem pytanie). Tu trzecia para - przed użyciem i po użyciu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi