Vince Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Koledzy, Szukając wiedenek trafiłem na coś podobnego w ALDO. Uznałem, że za tą cenę mi wystarczą - są podobne do wiedenek, czarne, czyli ok. Niestety blady strach padł na mnie gdy ujrzały światło dzienne - okazało się, że nie są czarne a są mieszane. Załączam zdjęcie, które dobrze to pokazuje: Widać to tylko w słońcu i fleszu. Pytanie jest takie: Czy mogę coś zrobić by były całe czarne? Zwrotu mi nie chcą uznać, walczę, ale jednak...
mr.vintage Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 W sklepie nie widziałeś różnicy koloru?! Tą farbą przemalujesz buty: http://multirenowacja.pl/tinture-francaise-50ml-farba-do-skor-na-bazie-alkoholu-saphir-teinture.html
Vince Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Dziękuję. Dokładnie, w sklepie były czarne, w domu też. Zdębiałem jak wyszedłem w nich koło 12 na stare miasto. Tutaj jest flesz i bardzo dobrze widać. Awanturuję się teraz ze sklepem, bo chciałem oodać dzień po terminie, ale jako niezgodność z umową, bo były opisane jako black leather. Dobry pomysł z tą fabrą, a możesz podlinkować jakąś instrukcję? Wiem, że Google nie grynie , ale już nie chce zniszyczyć tych butów do końca. Swoją drogą, jak oceniasz te buty? Kosztowały mnie 350 zł, na więcej mnie nie stać, a chciałem wiedenki. Te wydały mi się odpowiednio podobne.
Denior Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Dobry pomysł z tą fabrą, a możesz podlinkować jakąś instrukcję? http://mrvintage.pl/2013/08/tym-jak-zostalem-patyniarzem.html Jesli chcesz wiecej to musisz poszukac na forum w dziale o butach, tutaj masz takie kompedium w jednym miejscu
abishai Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Kosztowały mnie 350 zł, na więcej mnie nie stać, a chciałem wiedenki. Te wydały mi się odpowiednio podobne. Do 350/300 można łatwo upolować Norda z Goodshoes, przykładowo dorwałem "serię Elite"(regularna cena to ponoć ponad 700) za mniej niż 300 a mam bardziej niż popularny rozmiar(42-43), takich cool story jest na forum sporo i to dużo lepszych niż moja.
Krzysiek_W Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 chciałem oodać dzień po terminie. Współczuję zakupu, ale odnoszę wrażenie że to lekko naciągana historia. Dzień po terminie chciałeś oddać, czyli kilka/kilkanaście dni były u Ciebie. Na prawdę nie rozróżniasz kolorów? lampa może wzmocnić różnicę, ale trzeba mieć coś ze wzrokiem żeby nie zauważyć dwóch kolorów (w dodatku przez taki czas).
Vince Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Współczuję zakupu, ale odnoszę wrażenie że to lekko naciągana historia. Dzień po terminie chciałeś oddać, czyli kilka/kilkanaście dni były u Ciebie. Na prawdę nie rozróżniasz kolorów? lampa może wzmocnić różnicę, ale trzeba mieć coś ze wzrokiem żeby nie zauważyć dwóch kolorów (w dodatku przez taki czas). Tam na oddanie jest 7 dni, byłem w 8, bo nie miałem czasu pojechać do drugiego miasta. Po co mam kłamać? W świetle skelpowym były czarne, w domu wieczorem też. Dobiero w dzień zauważyłem. Moi domownicy też tego nie zauważyli. Dziękuję za rady.
Rekomendowane odpowiedzi