me.spoke Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2023 Tak, ceny trochę się podniosły. Garnitur kosztuje teraz 4500 zł (igła). 1 Cytuj
MistrzArek Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2023 To dość atrakcyjna cena. Szukam garnituru na ślub i w Dąbrowski Góral powiedziano mi ze powinienem szykować co najmniej 5500 (mowa o tańszych materiałach). Chyba udam się do Pana Józefa. Chociaż po takiej reklamie może być tak, że mimo, iż do ślubu jeszcze 8 msc to nie znajdzie dla mnie czasu ? Cytuj
papiez_ Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2023 18 godzin temu, MistrzArek napisał: To dość atrakcyjna cena. Szukam garnituru na ślub i w Dąbrowski Góral powiedziano mi ze powinienem szykować co najmniej 5500 (mowa o tańszych materiałach). Chyba udam się do Pana Józefa. Chociaż po takiej reklamie może być tak, że mimo, iż do ślubu jeszcze 8 msc to nie znajdzie dla mnie czasu ? Myślę, że 4500 to za samą "igłę" czyli wykonanie. Dolicz jeszcze materiał. Cytuj
MistrzArek Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2023 Ohh rozumiem ? Dzięki, za zwrócenie uwagi! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi