me.spoke Napisano 8 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2023 Tak, ceny trochę się podniosły. Garnitur kosztuje teraz 4500 zł (igła). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MistrzArek Napisano 8 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2023 To dość atrakcyjna cena. Szukam garnituru na ślub i w Dąbrowski Góral powiedziano mi ze powinienem szykować co najmniej 5500 (mowa o tańszych materiałach). Chyba udam się do Pana Józefa. Chociaż po takiej reklamie może być tak, że mimo, iż do ślubu jeszcze 8 msc to nie znajdzie dla mnie czasu 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 9 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2023 18 godzin temu, MistrzArek napisał: To dość atrakcyjna cena. Szukam garnituru na ślub i w Dąbrowski Góral powiedziano mi ze powinienem szykować co najmniej 5500 (mowa o tańszych materiałach). Chyba udam się do Pana Józefa. Chociaż po takiej reklamie może być tak, że mimo, iż do ślubu jeszcze 8 msc to nie znajdzie dla mnie czasu 😅 Myślę, że 4500 to za samą "igłę" czyli wykonanie. Dolicz jeszcze materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MistrzArek Napisano 9 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2023 Ohh rozumiem 😅 Dzięki, za zwrócenie uwagi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi