Pan Janusz Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Proponuję powołanie komisji śledczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Sprawa jest banalna: swoje komentarze na blogu Macaroni Tomato od początku sygnowałem jako Krakus (zimą w kapeluszu), a w ostatnich dniach zarejestrowałem się w końcu na tymże forum pod nowym nickiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Ja z kolei nie logowałem się na blogu MT. Za to tu i owszem, jako Krakus, ponieważ forum jest mocno zdominowane przez mieszkańców Stoycy A więc sprawa wyjaśniona. Z mojej strony nie mam najmniejszych obiekcji przed podpisywaniem się Krakus przez mojego przedpiszcę (co piszę jako ten, który był tu akurat pierwszy z takim nickiem). Myślę, że większość forumowiczów nie będzie miało trudności z rozróżnieniem nawet kilku Krakusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 A ja rozumiem konsternację Michała, którą zresztą podzielam. W jakim celu zakładać konto Üxküll skoro i tak podpisujesz się inaczej. Poza tym, to nie jest blog MT i tutaj nick Krakus był już zajęty w momencie kiedy się rejestrowałeś. Nie widzę większych przeciwwskazań w zimie, ale kiedy nadejdzie wiosna i będziesz chciał wyrzucić "kapelusz" z podpisu to może pojawić się problem. Nie uważam żeby Twój status na innych stronach, na które zresztą nie wszyscy wchodzą, miał tu jakieś znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 A ja rozumiem konsternację Michała, którą zresztą podzielam. W jakim celu zakładać konto Üxküll skoro i tak podpisujesz się inaczej. Poza tym, to nie jest blog MT i tutaj nick Krakus był już zajęty w momencie kiedy się rejestrowałeś. Nie widzę większych przeciwwskazań w zimie, ale kiedy nadejdzie wiosna i będziesz chciał wyrzucić "kapelusz" z podpisu to może pojawić się problem. Nie uważam żeby Twój status na innych stronach, na które zresztą nie wszyscy wchodzą, miał tu jakieś znaczenie. Myślałem, że kwestia została już dżentelmeńsko wyjaśniona, a tu Pan Kolega po niewczasie prawi mi takie morały. De facto podpsiałem się raptem z rozpędu trzy razy jako mieszkaniec Krakowa (uważam, że mam do tego pełne prawo). Nick Üxküll wskazuje chyba dostatecznie jasno na inną osobę. Apeluję o więcej namysłu i nie wcielanie się w rolę nauczyciela, bo ze szkolnej ławy dawno już wyrosłem. Krakus pozdrawia +Immune+ i Carrego Granta w jednej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Eh. Tutaj prawie każda wypowiedź jest traktowana jako atak. Moim celem było jedynie wyrażenie pewnych wątpliwości, nie zaś pouczanie Cię jak powinieneś się podpisywać lub tytułować jako mieszkaniec Krakowa. Jak sam napisałeś, sprawa została wyjaśniona więc uznajemy że problemu nie ma i nigdy nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Proponuję powołanie komisji śledczej Poseł Macierewicz już działa w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi