Styleman Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 Loafersy wykonane przez Jacka Kamińskiego,ze skory robionej dla Hermesa. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 Żyjesz! Świetne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 Bardzo ładne i zgrabne buty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 Podobają mi się. Czy były szyte też z przymiarką i "kapciem" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 2 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 Podobają mi się. Czy były szyte też z przymiarką i "kapciem" ? Na podstawie pobranej miary zrobiono kopyta,zgłosiłem się po gotowe buty ,które okazały się trochę przyciasne. U Kielmana ,pomimo robienia ,,kapcia" tez był ten problem.Takie moje szczęście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 @Styleman Zdjęcie miary lepiej zrobić po południu jak stopa jest trochę nabrzmiała w skórzanych butach w parny dzień. Inny będzie obwód stopy zimą, a inny latem. Twoja prezentacja zbiegła się w czasie z nowym wpisem Justina poświęconemu Cleverley Tassel Loafers o bardziej wyszczuplonym kształcie: http://www.theshoesnobblog.com/2013/07/cleverley-tassel-loafers-could-be-best-ever.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 Muszę się przyznać, że mi osobiście wymiary stopy w lecie rosną o ponad 1,5 cm... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 bardzo ładnie wyglądają w tym brązie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2013 Jeszcze parę fotek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2013 Jak wygoda? Czy te buty udało się zrobić tak, że jesteś zadowolony, po poprzednich przygodach z polskimi szewcami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2013 Dzisiaj je odebrałem po dopasowywaniu ,czyli rozciąganiu.Jak będzie okaże się jak je ponoszę,skora jest super miękka,troch gorzej z futrówka.Ale się nie poddaje mam pomysł na następne pary.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi