constantin Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 tak obierałem się w okresie studiów ( lata dziewięćdziesiąte XX w) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Jeżeli to płaszcz z Sunset Suits, to miałem taki sam, okres się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 nie pamiętam dokładnie , ale chyba próchnik lekko woskowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Miałem garnitur na studniówkę z SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 ja do ślubu.. ale nie pokaże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 ja do ślubu.. ale nie pokaże:) Też miałem tę sartorialoną przyjemność. Mnie nie pobijesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 ja do ślubu.. ale nie pokaże:) Mój ślubny z Sunseta nadal mam, jak któregoś dnia wypiję trochę, to pokażę. Miałem wtedy 15 kg więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Kurde, ten Sunset to chyba kiedyś ubierał całą Polskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Prezenterow z Ligi + z pewnoscia. Niedawno wyrzucilem czarny garnitur tej firmy ze studniowki. Pierwszy gatunek, tylko 75% poliestru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Mój ślubny z Sunseta nadal mam, jak któregoś dnia wypiję trochę, to pokażę. Miałem wtedy 15 kg więcej Chwal się, chwal, wszyscy wiemy, że nie liczy się dopasowanie, a połysk. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Kurde, ten Sunset to chyba kiedyś ubierał całą Polskę. Nie całą, a tylko elitarne środowiska rozumiejące się na elegancji. I ja tam byłem. Nie ma jak pompa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Ku przestrodze ! i dla śmiechu:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi