Stormont Napisano 25 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2020 Czołem, Kamilu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommaso Napisano 26 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2020 (edytowane) Skoro temat został wywołany do tablicy, polecę świetnego barbera, z dojazdem do klienta w Warszawie - dla leniwych lub po prostu ceniących czas Stawka nie jakaś kosmiczna (jak na dojazd), można się dogadać - 100 zł za strzyżenie. Mimo młodego wieku Stanisław ma niesamowity fach w ręku, strzyżenie trwa może i długo, ale cieniowanie i precyzja na najlepszym poziomie. Odnośnie brody - nie wiem, nie próbowałem, sam nie mam. Widać, że chłopak tym żyje... z czystym sercem polecam. Portfolio oraz kontakt: https://www.facebook.com/levickibarber/ Edytowane 26 Czerwiec 2020 przez Tommaso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi