Üxküll Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Pan Jacek Okułowicz jest chyba jedyną, godną polecenia alternatywą dla warszawskich szewców miarowych. Może osobny temat spowoduje, że ktoś z forum podejmie się złożyć zamówienie u Pana Jacka. Na początek podaję link do internetowych wywiadów: http://expatpol.com/index.php?stsid=10267&kid=49 http://www.mmbialystok.pl/artykul/ulica ... esjonalizm Miłośników egzotyki obuwniczej informuję, że Pan Jacek dysponuje sporym wyborem skór pytonów. Ceny za obuwie miarowe na kopycie pasowanym zaczynają się od 1500 zł. W sprawie szczegółów proszę jednak kontaktować się bezpośrednio z właścicielem zakładu. Jacek Okułowicz ul. Grochowa 2 Białystok Tel. (85) 746 62 10 E-Mail ojacek@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirat Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Jakiś czas temu rozmawiałem z Panem Jackiem w sprawie obstalowania butów. Pan Jacek jest otwarty na różne pomysły. Na życzenie przygotuje szczegółową ofertę: koszt materiału, pasowania kopyta, wykonania modelu, uszycia cholewki, robocizny szewskiej, VAT. Jeśli chodzi o skóry to twierdzi, że w dzisiejszych czasach nie jest to problem. Dodam jeszcze, że projekt 'bezkompromisowy' jest trochę droższy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nereusz Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Witam ponownie po dłuższej przerwie Odnośnie pana Jacka, to z własnego doświadczenia i z opowieści wielu osób mogę powiedzieć, że o ile jakości jego pracy nikt nie kwestionuje, to ma on dosyć sporą tendencję do robienia "po swojemu", więc jeżeli ktoś się zdecyduje na obstalowanie obuwia, to radzę uważnie czuwać nad każdym szczegółem, żeby potem nie być zaskoczonym ostatecznym efektem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Üxküll Posted June 26, 2013 Author Report Share Posted June 26, 2013 Pan Jacek Okułowicz uruchomił w swoim zakładzie usługę sterylizacji śmierdzącego obuwia: http://www.halobialystok.pl/news/podglad/4604/nowoczesne_rozwiazanie_wstydliwego_problemu_z_butami_juz_w_bialymstoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artisan Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Mam pytanie - czy jest jeszcze jakiś inny godny polecenia szewc w Białymstoku oprócz w/w Pana Okułowicza ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michasacuer Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Czy ktoś może zamawiał buty u pana Okułowicza i chce podzielić się wrażeniami, ewentualnie słyszał coś o jakości usług szewca? Będę za tydzień w Białymstoku, tak więc mogę mieć okazję do odwiedzenia zakładu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrkaramba Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Dodam ze p.Jacek to znany w kręgu mocno specyficzny audiofil o profilu solidnego mitomana-bajkopisarza, ale buty może i robi dobre ale jak rozmawia z klientem tak jak z kolegami z forum to strach sie bać. Aczkolwiek dobrze wiedziec ze nadal funkcjonuje. Sorry za offtop ale jakbyście przy okazji wizyty tam chcieli pogadac o audio albo Karaibach to możecie wiele godzin stracić w zakładzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts