eye_lip Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 @static87 Radwańska nie ma radości z walki na korcie. Jest młoda, sławna, ale proszę zwrócić uwagę, jak podaje rękę gdy przegrywa. Jest ponura. A w sporcie dobrą cechą jest też umieć ładnie przegrać Tak mi się jakoś skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Wydzieliłem dyskusję w osobny wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Big Wig,pshaw, widzisz przecież, że forumowicze w jakimś stopniu skrytykowali ten strój i liczyłeś się chyba z tym, że tak może być. Lukrowane komentarze ignorantek z zakresu męskiej elegancji możesz, jak kojarzę, bez trudu odszukać na swoim blogu.Dzięki wpisom tych panienek blogerek [dyktujących trendy?] nie dziwi mnie już to jak wygląda polska ulica , ze tak napiszę 'od strony mody kobiecej'..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi