pol606 Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Drodzy Forumowicze. Z częścią z Was, pisałem o pomyśle zorganizowania spotkania, we Wrocławiu. Ponieważ pomysł został odebrany dość pozytywnie, czas przejść do realizacji. Na wstępie zamieszam ankietę z dwoma terminami, bliższym i bardziej odległym, tak by spokojnie ustalić termin spotkania. Myślę, że tematów do rozmów nie zabraknie. Na miejsce spotkania została wybrana siedziba Stowarzyszenia, Salon Śląski Pl. Uniwersytecki 15a. W ofercie Salonu są bardzo dobre wyroby domowe i świetny wybór herbat, jednak największym plusem jest urok miejsca i jego niespotykany klimat. http://gfx.lumisfera.pl/media/photos/10 ... 1988.5.jpg W zależności od ilości chętnych, postaram się zaprosić gościa specjalnego, będzie można też obejrzeć kilka próbników od Zakiego, kwestia jakiś dodatkowych projektów do przemyślenia. Nie ma ograniczenia ilości uczestników spotkania. Zapraszam do aktywności w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 27 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 Zatem data została ustalona, spotykamy się 16.02.2012 na godzinę 18:00 w Salonie Śląskim na Pl. Uniwersyteckim 15a Proszę o wpisanie się w temacie osoby, które będą na spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 Z łzami w oczach stwierdzam, że choćby świat się walił nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 28 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Jest OK jest OK, bez paniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Zatem do szesnastego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 Jeśli uda się wygrać sesyjną batalię w pierwszym terminie, to także się pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prozac Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Ja się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 12 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Panowie przypominam, że spotykamy się w tą sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Dobry wieczór Panowie, Bardzo się cieszę, że znalazłem ten wątek na forum, jak również, że jednak na weekend będę we Wrocławiu. Zatem: forumowicz Vitty reports in. Do zobaczenia w sobotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Panowie, ja to proponuję zrobić spotkanie forumowe przy okazji ciekawego wydarzenia artystycznego w Operze Wrocławskiej. Sala warta zobaczenia, a jak będzie jeszcze wysoki poziom artystyczny - super. Zrobimy desant z Wawy. Pierwszy się piszę. Przejazd, opera, spotkanie w knajpie, tani, dobry nocleg, a rano na kacu powrót do rodzinnego miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 13 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Vitty - bardzo się cieszę i do zobaczenia. Misza - incjatywa jakże ciekawa i godna pochwały, sprawdzimy frekwencje i zainteresowanie na sobotnim spotkaniu, będziemy myśleć dalej o terminach marcowych jak rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Jasne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 13 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 http://www.opera.wroclaw.pl/1/index.php ... &year=2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Nie patrząc w kalendarz, czy terminy mi pasują obstawiałbym: Cyrulik sewilski - Gioacchino Rossini 7 III 2013 Nabucco - Giuseppe Verdi 13 III 2013 Otello - Giuseppe Verdi 20 III 2013 Rigoletto - Giuseppe Verdi 15 III 2013 Joanna d'Arc - Giuseppe Verdi 16 III 2013 Straszny dwór 23 III 2013 Ostatnie trzy są w piątek lub sobotę, reszta środek tygodnia. Z chęcią pójdę też obejrzę coś innego z repertuaru. Może +Immune+ do nas dołączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 To chodźmy na Rigoletto, ja się piszę na jakiś weekendowy termin w każdym razie. Tylko czy przyjmiecie mnie panowie bez smokingu? Edit: Wstyd się przyznać, najpierw było: "choćmy". Kajam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 14 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Rigoletto ,czemu nie Bez smokiingu? Oczywiscie! To swietna okazja na frak. (Zarcik zarcik) Pogadamy wiecej po weekendze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 17 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Dziękuję serdecznie wszystkim za spotkanie. Niesamowita magia miejsca i ubioru, ciekawe tematy, owocne dyskusje i doborowe towarzystwo, fenomenalnie spędzony wieczór. Mam nadzieje, że następne spotkania Wrocławskie zaowocują jeszcze większą frekwencją. Spędziłem na prawdę wyjątkowy czas, na zachętę kilka zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 17 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Fajne miejsce - żałuję że nie mogłem być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 No dobra Panowie, a gdzie mocniejsze trunki? Pod stolem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Ja również dziękuję, to był bardzo przyjemny sobotni wieczór:) @Misza ciąg dalszy nastąpił po herbacie, w innym lokalu. Salon Śląski powinien być częściej wykorzystywany do spotkań w naszym gronie. Wczoraj przetarliśmy szlak i liczymy, że następnym razem będzie nas więcej. A w marcu czekamy na delegację warszawską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Organizujcie się i działajcie lokalnie. Na forum powinno być sporo ludzi z Wrocławia i okolic, tylko nie ujawniają się. Może warto zrobić akcje pod tytułem "wpisujcie w profilu* skąd jesteście lub gdzie Wam najbliżej" ? Spotkanie we Wrocławiu to tylko kwestia czasu. pozdrawiam, D * - pole [profil / lokalizacja] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 A po drodze z Warszawy do Wrocławia jest Toruń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Fajny pomysł ze spotkaniem. Myślę, że kilka słów więcej na temat jego charakteru i dress codu ułatwiłoby następnym razem decyzję wahającym się wrocławskim, forumowym anonimom. Zwłaszcza tym na początku drogi w świecie męskiej elegancji:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Parafrazując Marksa spotkaliśmy się jako grupa w sobie, a rozstaliśmy już jako grupa dla siebie:) Chcieliśmy się lepiej poznać i wymienić poglądy i spostrzeżenia na tematy nas interesujące, jak ubiór, podróże, militaria itp. Było bardzo sympatycznie i niemała w tym zasługa uroczego lokalu, w którym się umówiliśmy, co widać na zdjęciach. Dress code'u nikt nie ustalał, myślę, że wszyscy zgodnie przejrzeli co Inicjatywa Granville proponuje w ramach stroju weekendowego i.... efekt widać na zdjęciach. Choć następnym razem przy wejściu będzie stał odźwierny i będzie wpuszczał tylko ubranych w smokingi. Planujemy też konkurs na wiązanie krawata z zamkniętymi oczami oraz quiz z nazewnictwa krawieckiego. Liczę, że rzesza wrocławskich anonimów zjawi się licznie na kolejnym spotkaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi