Servetch Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2024 Postanowiłem zastąpić mocno już znoszoną lnianą marynarkę od SuitSupply. W lutym złożyłem zamówienie, marynarka będzie jednorzędowa, z nakładanymi kieszeniami. W zeszłym tygodniu zorganizowaliśmy pierwsza przymiarkę, następna we wtorek. 5 3 Cytuj
Dyjamentowski Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2024 5 hours ago, Servetch said: marynarka będzie jednorzędowa, z nakładanymi kieszeniami. Jaka podszewka? Cytuj
Servetch Opublikowano 20 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 Wybrałem jakiś jasny brąz / beż. Raz, że co innego mogłoby przebijać, dwa, że nie lubię wzorzystych podszewek. Cytuj
Dyjamentowski Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 I pełna podszewka? A konstrukcja? Myślałem o szyciu lnianej marynarki, ale nie wiem, czy znajdę krawca, który zrobi ją półprzezroczystą z minimalną konstrukcją i nie wiem, czy wtedy warto w ogóle szyć miarowo. Cytuj
mosze Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2024 Dokładnie o tym samym pomyślałem - jeśli marynarka lniana, w domyśle, na lato, to bez konstrukcji i ze szczątkową podszewką. 1 Cytuj
Servetch Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2024 Marynarka będzie na pół podszewce, nie potrafię przekonać się do takich zupełnie bez. Cytuj
Servetch Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 Parę zdjęć z drugiej przymiarki. 6 Cytuj
me.spoke Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 Wygląda super, jaka będzie konstrukcja ramion? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Servetch Opublikowano 5 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia Marynarkę odebrałem już wiosna zeszłego roku, ale teraz ją odprasowałem, więc podzielę się efektem końcowym. Spodnie także bespoke, ten sam zakład. 12 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi