Servetch Napisano 19 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec Postanowiłem zastąpić mocno już znoszoną lnianą marynarkę od SuitSupply. W lutym złożyłem zamówienie, marynarka będzie jednorzędowa, z nakładanymi kieszeniami. W zeszłym tygodniu zorganizowaliśmy pierwsza przymiarkę, następna we wtorek. 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 19 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 5 hours ago, Servetch said: marynarka będzie jednorzędowa, z nakładanymi kieszeniami. Jaka podszewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 20 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec Wybrałem jakiś jasny brąz / beż. Raz, że co innego mogłoby przebijać, dwa, że nie lubię wzorzystych podszewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec I pełna podszewka? A konstrukcja? Myślałem o szyciu lnianej marynarki, ale nie wiem, czy znajdę krawca, który zrobi ją półprzezroczystą z minimalną konstrukcją i nie wiem, czy wtedy warto w ogóle szyć miarowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec Dokładnie o tym samym pomyślałem - jeśli marynarka lniana, w domyśle, na lato, to bez konstrukcji i ze szczątkową podszewką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 27 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec Marynarka będzie na pół podszewce, nie potrafię przekonać się do takich zupełnie bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 2 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec Parę zdjęć z drugiej przymiarki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 3 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec Wygląda super, jaka będzie konstrukcja ramion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi