Clovis Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Myślę, że "wiosenny" to lepsze określenie, jeśli chodzi nam o to samo. W żadnym wypadku. "Wiosenny" jest określeniem neutralnym, natomiast "wiośniany" niesie dodatkowe znaczenia, jak dziewiczość, niewinność a nawet naiwność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Rozumiem, nie wiedziałem, że takie słowo istnieje. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo Napisano 23 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2013 Wydaje mi się, że na blogach związanych z The Armoury było takich połączeń o wiele więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woj Napisano 11 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2014 może są bardzie efektowne połączenia kolorów i łatwiejsze, ale nie powiedziałbym że się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Sorry za off top ale to zdjęcie nbez głowy jest rewelacyjne:) A niektóre połączenia zielonego z granatem w niniejszym temacie są moim zdaniem calkiem udane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi