+Immune+ Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Jak w temacie. Ktoś chętny wspólnie pobawić się szczotką i pastą przy lampce wina, lub koniaku? Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Jakie proponujesz miejsce? Nie wiem, czy znajdzie się lokal, który pomieści takie nagromadzenie ego Do mnie za tydzień z hakiem trafią nowe buty w kolorze bordo i tan, więc będzie co robić. Cytuj
+Immune+ Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 To zależy ile osób chciałoby przyjść i czy postawilibyśmy na naukę, czy na zabawę. Idealny byłby jakiś industrialny, loftowy klimat. Ktoś zna takie miejsce? Jakie buty Nestor zakupiłeś? Cytuj
Redfacet Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 To zależy ile osób chciałoby przyjść i czy postawilibyśmy na naukę, czy na zabawę. Idealny byłby jakiś industrialny, loftowy klimat. Ktoś zna takie miejsce? Jakie buty Nestor zakupiłeś? W zależności od tego, jak bardzo liczna grupa sie zbierze (mój max to ca. 10-12 osó, mogę zaproponować swoją miejscówkę firmową (bardzo niedaleko krawca Zaremby). Po godzinach pracy nikt nam nie będzie tam przeszkadzał. Ostatnie piętro/strych starej kamienicy, myśle ze klimat by pasował. Dajcie znać, co i jak, bo u mnie zwykle kluczowym problemem jest czas i obecność w Polsce. Pozdrawiam, Red Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Herring Hampstead i Sanders Tokyo. Spróbuję przynieść też ciemnoczerwone monki od Kamińskiego (bespoke). Cytuj
NastyKanasta Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Świetny pomysł. U mnie też ciężko z terminami ale wstępnie jestem za. Cytuj
eye_lip Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Hmm chętnie, abym tylko miał wolne Cytuj
waski Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Chętnie przyjdę, oczywiście wszystko zależy od dnia i godziny. Cytuj
wolezozole Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Ciekawy pomysł. Chetnie przy tej okazji nauczę sie co nieco. Szczególnie jak zrobić to lustro i jak naprawić drobne uszkodzenia skory. Przy szklaneczce czegoś mocniejszego. Ciekawe ilu będzie chętnych, ale fajnym miejscem na kilka osob (6-8, może 10) jest restauracja sowa i przyjaciele. Maja tam takie 2 salki, tzw. VIP roomy. Nie jestem pewien, ale w boathouse tez chyba jest taka możliwość, żeby sobie usiąść w oddzielnej salce. W sumie jak pisze to od razu przychodzą mi do głowy tez inne lokale - Porto Praga, castello, dom polski i inne- gdzie są oddzielne salki. Nie wszędzie trzeba zamawiać od razu imprezę żeby skorzystać z sali Cytuj
damiance Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 jestem jak najbardziej za. Temat świetny na event reklamujący forum i stowarzyszenie. Warto zrobić bogaty materiał foto / video. pozdrawiam D Cytuj
blue Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 jesli propozycja jest skierowana rowniez do mniej aktywnych uzytkownikow forum i zawiera w sobie mozliwosc nauki efektywnego polerowania(zwlaszcza zrobienie lustra) od bardziej doswiadczonych w tym zakresie forumowiczow, to wstepnie bylbym bardzo zainteresowany(choc nie koniecznie w kontekscie materialu reklamowego foto/video). Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Wpadaj, wymienimy się doświadczeniami Everyone's invited! Tylko przynieś swoje buty, żeby było na czym ćwiczyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi