Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy ile osób chciałoby przyjść i czy postawilibyśmy na naukę, czy na zabawę. Idealny byłby jakiś industrialny, loftowy klimat. Ktoś zna takie miejsce? Jakie buty Nestor zakupiłeś?

W zależności od tego, jak bardzo liczna grupa sie zbierze (mój max to ca. 10-12 osóB), mogę zaproponować swoją miejscówkę firmową (bardzo niedaleko krawca Zaremby). Po godzinach pracy nikt nam nie będzie tam przeszkadzał. Ostatnie piętro/strych starej kamienicy, myśle ze klimat by pasował.

Dajcie znać, co i jak, bo u mnie zwykle kluczowym problemem jest czas i obecność w Polsce.

Pozdrawiam,

Red

Opublikowano

Ciekawy pomysł. Chetnie przy tej okazji nauczę sie co nieco. Szczególnie jak zrobić to lustro i jak naprawić drobne uszkodzenia skory.

Przy szklaneczce czegoś mocniejszego.

Ciekawe ilu będzie chętnych, ale fajnym miejscem na kilka osob (6-8, może 10) jest restauracja sowa i przyjaciele. Maja tam takie 2 salki, tzw. VIP roomy. Nie jestem pewien, ale w boathouse tez chyba jest taka możliwość, żeby sobie usiąść w oddzielnej salce.

W sumie jak pisze to od razu przychodzą mi do głowy tez inne lokale - Porto Praga, castello, dom polski i inne- gdzie są oddzielne salki. Nie wszędzie trzeba zamawiać od razu imprezę żeby skorzystać z sali

Opublikowano

jesli propozycja jest skierowana rowniez do mniej aktywnych uzytkownikow forum i zawiera w sobie mozliwosc nauki efektywnego polerowania(zwlaszcza zrobienie lustra) od bardziej doswiadczonych w tym zakresie forumowiczow, to wstepnie bylbym bardzo zainteresowany(choc nie koniecznie w kontekscie materialu reklamowego foto/video).