+Immune+ Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Jak w temacie. Ktoś chętny wspólnie pobawić się szczotką i pastą przy lampce wina, lub koniaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Jakie proponujesz miejsce? Nie wiem, czy znajdzie się lokal, który pomieści takie nagromadzenie ego Do mnie za tydzień z hakiem trafią nowe buty w kolorze bordo i tan, więc będzie co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 2 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 To zależy ile osób chciałoby przyjść i czy postawilibyśmy na naukę, czy na zabawę. Idealny byłby jakiś industrialny, loftowy klimat. Ktoś zna takie miejsce? Jakie buty Nestor zakupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 To zależy ile osób chciałoby przyjść i czy postawilibyśmy na naukę, czy na zabawę. Idealny byłby jakiś industrialny, loftowy klimat. Ktoś zna takie miejsce? Jakie buty Nestor zakupiłeś? W zależności od tego, jak bardzo liczna grupa sie zbierze (mój max to ca. 10-12 osó, mogę zaproponować swoją miejscówkę firmową (bardzo niedaleko krawca Zaremby). Po godzinach pracy nikt nam nie będzie tam przeszkadzał. Ostatnie piętro/strych starej kamienicy, myśle ze klimat by pasował. Dajcie znać, co i jak, bo u mnie zwykle kluczowym problemem jest czas i obecność w Polsce. Pozdrawiam, Red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Herring Hampstead i Sanders Tokyo. Spróbuję przynieść też ciemnoczerwone monki od Kamińskiego (bespoke). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Świetny pomysł. U mnie też ciężko z terminami ale wstępnie jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Hmm chętnie, abym tylko miał wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Chętnie przyjdę, oczywiście wszystko zależy od dnia i godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Ciekawy pomysł. Chetnie przy tej okazji nauczę sie co nieco. Szczególnie jak zrobić to lustro i jak naprawić drobne uszkodzenia skory. Przy szklaneczce czegoś mocniejszego. Ciekawe ilu będzie chętnych, ale fajnym miejscem na kilka osob (6-8, może 10) jest restauracja sowa i przyjaciele. Maja tam takie 2 salki, tzw. VIP roomy. Nie jestem pewien, ale w boathouse tez chyba jest taka możliwość, żeby sobie usiąść w oddzielnej salce. W sumie jak pisze to od razu przychodzą mi do głowy tez inne lokale - Porto Praga, castello, dom polski i inne- gdzie są oddzielne salki. Nie wszędzie trzeba zamawiać od razu imprezę żeby skorzystać z sali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 jestem jak najbardziej za. Temat świetny na event reklamujący forum i stowarzyszenie. Warto zrobić bogaty materiał foto / video. pozdrawiam D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 jesli propozycja jest skierowana rowniez do mniej aktywnych uzytkownikow forum i zawiera w sobie mozliwosc nauki efektywnego polerowania(zwlaszcza zrobienie lustra) od bardziej doswiadczonych w tym zakresie forumowiczow, to wstepnie bylbym bardzo zainteresowany(choc nie koniecznie w kontekscie materialu reklamowego foto/video). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Wpadaj, wymienimy się doświadczeniami Everyone's invited! Tylko przynieś swoje buty, żeby było na czym ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi