Styleman Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Nowe buty od Kamińskiego kolor ciemny brąz,trochę przekłamują zdjęcia na czerwonym dywanie które robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Zapomnijmy o dywanie.. buty, piękny kolor i ogólnie bardzo ładne!!! nie przekonuje mnie to wiązanie, ale pewnie mi przejdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Nowe buty od Kamińskiego kolor ciemny brąz,trochę przekłamują zdjęcia na czerwonym dywanie które robiłem. BARDZO mi się podobają. Wiązanie, chociaż nietypowe to mi akurat bardzo się podoba. Wyglądają naprawdę fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Bez prawideł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Bardzo fajne, przełamujące stereotyp modeli ze standardowym wiązaniem. Wyglądają dzięki temu jak połączenie monków z derbami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Podobają mi się. Są ciekawe:) Domyślam się, Styleman, że już trochę par butów masz, więc każde kolejne muszą już iść lekko w stronę ekstrawagancji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Przepraszam, ale dla Stylemana ekstrawagancja jawi się jako klasyka:) i nie jest to przytyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Podobają mi się. Są ciekawe:) Domyślam się, Styleman, że już trochę par butów masz, więc każde kolejne muszą już iść lekko w stronę ekstrawagancji;) Jaka to ekstrawagancja?Prezentowałem tu parę par ekstrawaganckich butów,to powolne zmierzanie do klasyki(co mnie martwi) ,zamówiłem sobie nawet ciemno brązowe monki w Charles Tyrwhitt ale gdzieś je poczta zagubiła i czekam na powtórna wysyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 połączenie monków z derbami.Może 'monków' i 'lace up'? Czy 'monki' nie są podzbiorem w zbiorze 'derbów'? W końcu to tylko inne zapięcie: klamerka(i) vs. sznurowadła? Przyszwa w obu przypadkach jest otwarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Nowe buty od Kamińskiego kolor ciemny brąz,trochę przekłamują zdjęcia na czerwonym dywanie które robiłem. Czy w zaznaczonym miejscu jest wstawka z gumy ? Chętnie bym też zobaczył zdjęcie podeszwy. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Rewelka:-) Nie rozważałeś 3dziurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Wiedziałem ze mnie gdzieś przeniosą,dobrze ze nie na rubieże.No cóż muszę się przyzwyczaić . To zdjęcia podeszwy i wszytej gumki i na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 @Styleman nie widzę kanalika po dratwie na podeszwie. Czy one nie są klejone? Wywijasz dżins bez selvedge'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Wiedziałem ze mnie gdzieś przeniosą,dobrze ze nie na rubieże.No cóż muszę się przyzwyczaić . To zdjęcia podeszwy i wszytej gumki i na nogach. Styleman - bardzo ciekawe buty, gratuluję! Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Dziekuje ,podeszwa jest klejona . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 8 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2012 Styleman, wrzuciłbyś więcej zdjęć butów od Kamińskiego, które zaprezentowałeś w konkursie foto? viewtopic.php?f=1&t=2074&start=10 Takie ładne caponki zasługują na bogatszą prezentację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 8 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2012 Uxkull, przyjmujac nie dokonca chyba poprawne rozumowanie Roetzela, wedlug ktorego okreslenie red selvage oznacza "czerwone nitki biegnace na brzegach dawniej tkanych materialow denim, a widoczne na brzegach odwinietych nogawek dzinsow", mozna probowac postawic ryzykowna teze, iz dzinsy Stylemena maja blue selvage. I tym sposobem tworzymy pojeciowy neologizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2012 Styleman, wrzuciłbyś więcej zdjęć butów od Kamińskiego, które zaprezentowałeś w konkursie foto? viewtopic.php?f=1&t=2074&start=10 Takie ładne caponki zasługują na bogatszą prezentację Post z golfami wydzielony do viewtopic.php?p=79581#p79581 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi