Johnny Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 Tutaj mamy przykłady takiego smokingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 Corneliani SS 2013: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 Biały garnitur raczej sprawdzi się głównie z materiału typowo letniego i raczej w jakiś tropikalnych klimatach. W środku normalnego, europejskiego i do tego pracującego miasta, raczej za bardzo będzie się rzucał w oczy. No i też warto aby właściciel takowego miał paletę odplamiacza i mieszkał koło dobrej pralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 Zestaw Davida bardzo mi się podoba. Racja. Garnitur tego koloru u nas się raczej nie sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2013 Otom ja było kiedyś w CMDNS - pełnia lata: Moim zdaniem, biała marynarka sugeruje jasne kolory i wygląda dobrze z kontrastową (w ramach tych jasnych kolorów) koszulą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 16 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2013 Otom ja było kiedyś w CMDNS - pełnia lata: [...] Moim zdaniem, biała marynarka sugeruje jasne kolory i wygląda dobrze z kontrastową (w ramach tych jasnych kolorów) koszulą. Ja też raz popełniłem zestaw z takim całkiem białym okryciem. Jednak do tego czarna kamizelka i sztuczkowe spodnie. Tak, wiem, że kapelusz nie przystoi w zamkniętym pomieszczeniu. Aha, te dwie dziewczyny to 2/4 moich córek. Jak widać, chyba większość w pewnym momencie coś tam białego próbuje. U mnie to byl ten jedyny raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 21 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Tom Wolfe. Mistrz! Dużo, dużo więcej tutaj: https://www.google.pl/search?q=tom+wolf ... tQb0w4HoBg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Moje pierwsze skojarzenie jeśli chodzi o biały garnitur: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 The disappearance of white clothing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Kolejny przykład. http://www.voxsartoria.com/page/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 9 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Rudolf Valentino. Biała marynarka, białe pumpy, podwiązki (?) i do tego oficerki - co za lans! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 10 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2013 To nie pumpy tylko bryczesy. Chwilę wcześniej mógł grać w polo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 10 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Racja, mój błąd Kolega z lewej też się w temat wpisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Biała marynarka z kolekcji Big Gatsby w Brooks Brothers: Skoro jesteśmy przy Gatsbym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 1 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2013 Ten różowy mi się podoba. Ale okulary umiejscowione w sposób raczej nieprzystający do epoki. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 9 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2013 Ciekawe, że model ma: - inny kolor guzików - inny układ guzików (2 vs 3) - inne klapy - inne kieszenie (proste vs skośne) niż Di Caprio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi