Johnny Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Tutaj mamy przykłady takiego smokingu. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Biały garnitur raczej sprawdzi się głównie z materiału typowo letniego i raczej w jakiś tropikalnych klimatach. W środku normalnego, europejskiego i do tego pracującego miasta, raczej za bardzo będzie się rzucał w oczy. No i też warto aby właściciel takowego miał paletę odplamiacza i mieszkał koło dobrej pralni Cytuj
Johnny Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Zestaw Davida bardzo mi się podoba. Racja. Garnitur tego koloru u nas się raczej nie sprawdzi. Cytuj
mosze Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Otom ja było kiedyś w CMDNS - pełnia lata: Moim zdaniem, biała marynarka sugeruje jasne kolory i wygląda dobrze z kontrastową (w ramach tych jasnych kolorów) koszulą. Cytuj
Vislav Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Otom ja było kiedyś w CMDNS - pełnia lata: [...] Moim zdaniem, biała marynarka sugeruje jasne kolory i wygląda dobrze z kontrastową (w ramach tych jasnych kolorów) koszulą. Ja też raz popełniłem zestaw z takim całkiem białym okryciem. Jednak do tego czarna kamizelka i sztuczkowe spodnie. Tak, wiem, że kapelusz nie przystoi w zamkniętym pomieszczeniu. Aha, te dwie dziewczyny to 2/4 moich córek. Jak widać, chyba większość w pewnym momencie coś tam białego próbuje. U mnie to byl ten jedyny raz. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Tom Wolfe. Mistrz! Dużo, dużo więcej tutaj: https://www.google.pl/search?q=tom+wolf ... tQb0w4HoBg Cytuj
Johnny Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Moje pierwsze skojarzenie jeśli chodzi o biały garnitur: Cytuj
pirat Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 The disappearance of white clothing Cytuj
Misza Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Kolejny przykład. http://www.voxsartoria.com/page/2 Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Rudolf Valentino. Biała marynarka, białe pumpy, podwiązki (?) i do tego oficerki - co za lans! Cytuj
Ernestson Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 To nie pumpy tylko bryczesy. Chwilę wcześniej mógł grać w polo. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Racja, mój błąd Kolega z lewej też się w temat wpisał. Cytuj
Johnny Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Biała marynarka z kolekcji Big Gatsby w Brooks Brothers: Skoro jesteśmy przy Gatsbym... Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Ten różowy mi się podoba. Ale okulary umiejscowione w sposób raczej nieprzystający do epoki. Pozdrawiam, Dr Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Ciekawe, że model ma: - inny kolor guzików - inny układ guzików (2 vs 3) - inne klapy - inne kieszenie (proste vs skośne) niż Di Caprio. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi