Jump to content

Quiz - jak bardzo dandysowaty jesteś?

Dr Kilroy
 Share

Recommended Posts

Witam!

Proponuję wziąć udział w quizie na temat "dandysowatości" na AAACF. Polega on na tym, że do każdego elementu garderoby przyporządkowane są punkty, określające, jak bardzo ten element jest "dandy". Nie ma żadnej skali, od ilu punktów jesteś prawdziwym dandysem, ale myślę, że sam quiz to dość zabawny pomysł. :)

Link

Jeśli ktoś weźmie udział w quizie, miło by było, gdyby podzielił się tu swym wynikiem. ;) Zaczynam - uzyskałem 147 punktów. Jest to oczywiście wynik jednego wybranego codziennego stroju, który opisałem na Formal Style.

Zachęcam do brania udziału w zabawie. ;)

Pozdrawiam, Dr

Czy podajecie punkty za strój, który macie na sobie czy wyimaginowany?

Oczywiscie, ze wimaginowany i dzieki temu mozna sie dowiedziec jak bardzo dandy jestem w swojej glowie :lol:

I o to chodzi w byciu dandy :) To swój własny światopogląd, a nie jak inni Ciebie odbierają

Czy podajecie punkty za strój, który macie na sobie czy wyimaginowany?

Oczywiscie, ze wimaginowany i dzieki temu mozna sie dowiedziec jak bardzo dandy jestem w swojej glowie :lol:

I o to chodzi w byciu dandy :) To swój własny światopogląd, a nie jak inni Ciebie odbierają

Tu sie nie do konca zgodze. Istnieje tez taka kategoria jak erotoman-gawedziarz i reszty nie musze juz chyba dopowiadac ;)

1. Oczywiście bierzemy również pod uwagę tę uzupełnioną listę z połowy pierwszej strony?

2. Na podstawie dzisiejszego zestawu 75. Strasznie żałuję, że miałem nagą głowę - już miałem rano zakładać bejzbolówkę, ale na szczęście i tak nie dostałbym za to punktów, choć to nie fair - to dopiero dandy! :D

3. U nas większość marynarek z wieszaka ma "unusual button stance" ;)

4. Na liście nie ma fulara :(

5. To oczywiście tylko zabawa, choć śmiem twierdzić, że niektóre garmenty w różnym zestawieniu byłyby punktowane zupełnie inaczej. Nasz dawno niewidziany gccg to nieocenialna klasa sama dla siebie, podobnie Fashion Man, którego ostatni zestaw "w kontuszu i espadrylach na stadion" nie mieści się na żadnej skali ocen ;)

PS Nazwa tematu z polską - a nie angielską - składnią powinna brzmieć: Jak bardzo jesteś dandysowaty?