Dr Kilroy Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 Witam! Proponuję wziąć udział w quizie na temat "dandysowatości" na AAACF. Polega on na tym, że do każdego elementu garderoby przyporządkowane są punkty, określające, jak bardzo ten element jest "dandy". Nie ma żadnej skali, od ilu punktów jesteś prawdziwym dandysem, ale myślę, że sam quiz to dość zabawny pomysł. Link Jeśli ktoś weźmie udział w quizie, miło by było, gdyby podzielił się tu swym wynikiem. Zaczynam - uzyskałem 147 punktów. Jest to oczywiście wynik jednego wybranego codziennego stroju, który opisałem na Formal Style. Zachęcam do brania udziału w zabawie. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 67. Uf, nie jest ze mną tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 Czy podajecie punkty za strój, który macie na sobie czy wyimaginowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 strój w którego posiadaniu jestem - 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 Czy podajecie punkty za strój, który macie na sobie czy wyimaginowany? Oczywiscie, ze wimaginowany i dzieki temu mozna sie dowiedziec jak bardzo dandy jestem w swojej glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 Na podstawie stroju dzisiejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 Czy podajecie punkty za strój, który macie na sobie czy wyimaginowany? Oczywiscie, ze wimaginowany i dzieki temu mozna sie dowiedziec jak bardzo dandy jestem w swojej glowie I o to chodzi w byciu dandy To swój własny światopogląd, a nie jak inni Ciebie odbierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 Czy podajecie punkty za strój, który macie na sobie czy wyimaginowany? Oczywiscie, ze wimaginowany i dzieki temu mozna sie dowiedziec jak bardzo dandy jestem w swojej glowie I o to chodzi w byciu dandy To swój własny światopogląd, a nie jak inni Ciebie odbierają Tu sie nie do konca zgodze. Istnieje tez taka kategoria jak erotoman-gawedziarz i reszty nie musze juz chyba dopowiadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 27 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 Ja podałem wartość wyimaginowanego stroju z wiadomych względów. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 zaledwie 36 z dzisiejszego stroju , z czego 1/3 za kapelusz... miałem o sobie nieco lepsze mniemanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 1. Oczywiście bierzemy również pod uwagę tę uzupełnioną listę z połowy pierwszej strony? 2. Na podstawie dzisiejszego zestawu 75. Strasznie żałuję, że miałem nagą głowę - już miałem rano zakładać bejzbolówkę, ale na szczęście i tak nie dostałbym za to punktów, choć to nie fair - to dopiero dandy! 3. U nas większość marynarek z wieszaka ma "unusual button stance" 4. Na liście nie ma fulara 5. To oczywiście tylko zabawa, choć śmiem twierdzić, że niektóre garmenty w różnym zestawieniu byłyby punktowane zupełnie inaczej. Nasz dawno niewidziany gccg to nieocenialna klasa sama dla siebie, podobnie Fashion Man, którego ostatni zestaw "w kontuszu i espadrylach na stadion" nie mieści się na żadnej skali ocen PS Nazwa tematu z polską - a nie angielską - składnią powinna brzmieć: Jak bardzo jesteś dandysowaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 28 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 Co do fulara, to zaraz zgłoszę do uzupełnienia. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 PS Nazwa tematu z polską - a nie angielską - składnią powinna brzmieć: Jak bardzo jesteś dandysowaty? Ale "dandy" jest bardziej sexy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 PS Nazwa tematu z polską - a nie angielską - składnią powinna brzmieć: Jak bardzo jesteś dandysowaty?Tak, ale Dr nabił tyle punktów, że może Mistrza Yody składni używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 Tu sie nie do konca zgodze. Istnieje tez taka kategoria jak erotoman-gawedziarz i reszty nie musze juz chyba dopowiadac +++ +++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 28 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 Za mój strój letni poza-brytyjski, czyli kremowy garnitur, bez kamizelki, równe 100 punktów. EDIT: Przepraszam, 102. Natomiast za wizytowy dwurzędowy stroller jedynie 85. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 Jan trafił w sedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 29 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 Tymi ostatnimi to chciałem pocieszyć tych, którzy myśleli, że są bardziej dandy, niż wynika z punktów. No ale w takim razie przypomnijcie mi o odgrzaniu tego tematu, kiedy już się zaprezentuję w CMDNS. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi