White Haven Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Za to będzie można nimi wbijać gwoździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Zaoszczędzimy na wodzie toaletowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Ja kupuję tanie skarpety i ani się nie niszczą jakoś szybko, nie dziurawią, nie kurczą i, co najlepsze, nie czuję w nich gorszego komfortu niż w jakichś ze 100% bawełny itp. Kilkadziesiąt złotych za parę skarpet to dla mnie przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Ja kupuję tanie skarpety i ani się nie niszczą jakoś szybko, nie dziurawią, nie kurczą i, co najlepsze, nie czuję w nich gorszego komfortu niż w jakichś ze 100% bawełny itp. Kilkadziesiąt złotych za parę skarpet to dla mnie przesada.i masz rację, pozyskałem dzisiaj wiaderko skarpet z calzedonii po 2 zł i się nie wstydzę! Ja za swoje 4 pary dałem 28zł, co przy takim wzornictwie i kolorystyce jest ceną bardzo dobrą. Jeśli wspomniane powyżej 2 zł nie są zgrywem, to gratuluję xkoźle okazji sezonu wyprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 "Justin pozornie szokuje białymi skarpetkami i niewprawiony komentator podniósłby święty głos oburzenia. Pełen natchnienia, niczym protestancki kaznodzieja, nie pozostawiłby suchej nitki na Timberlake’u. Tylko czy armia stylistów i sam Justin pozwoliliby sobie na takie faux pas? Skarpetki Justina nie są sportowe, ale garniturowe." http://www.szarmant.pl/biale-skarpetki-justina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 W sumie to nie wiem co o tym mysleć. Ciekawe, ile by się znalazło "natchnionych protestanckich kaznodziejów" kiedy ktoś w CMDS-ie wstawiłby zdjęcie w zestawie z białymi GARNITUROWYMI skarpetkami. Coś czuję, że teraz na zdjęciach ze studniówek oprócz czarnych "śledzi" będziemy oglądać jeszcze białe skarpetki, a za niedługo hitem będą skarpetki do sandałów, bo przecież u Burberry już takie rzeczy pojawiają się na wybiegu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomeranus Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Mój niedawny zakup, niestety w moim rejonie nie ma outletu Calzedonii a w regularnym sklepie wybór w moim rozmiarze dość skromny. Zdjęcie trochę przekłamuje kolor, który producent określił jako ciemna zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Mój niedawny zakup, niestety w moim rejonie nie ma outletu Calzedonii a w regularnym sklepie wybór w moim rozmiarze dość skromny. Zdjęcie trochę przekłamuje kolor, który producent określił jako ciemna zieleń. Mam te same 7,25 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 A dokładnie 7,5 zł. Wczoraj kupiłem dwie takie pary w Złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomeranus Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 A dokładnie 7,5 zł. I ja również tyle zapłaciłem, ale w moim mieście po wyprzedaży w Calzedonii nie ma śladu od mniej więcej dwóch tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Mam takie dość specyficzne pytanie. Ostatnio kupiłem w Calzedonii bodaj po raz pierwszy skarpety wyszywane w romby (normalnie noszę gładkie). Po wywróceniu na drugą stronę ukazała się konstrukcja jak na fotce poniżej. To norma przy takich wzorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Sprawdziłem swoje skarpetki Joop i Tommy Hilfiger tak ma natomiast Berlington już jest ładnie od środka poukładany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Potwierdzam,ze b. To wysoka jakosc wykonczenia w srodku. Inaczej niz na foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Cóż nie pierwszy raz się przekonuję, że Calzedonii "trochę" do czołówki brakuje. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomeranus Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 W dekorowanej rombami parze skarpet firmy s.oliver taki sam "bałagan" jak na zdjęciu. Co prawda to żaden wyznacznik bo marka raczej z tych średniopółkowych, a w dodatku zrezygnowali z naszego rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1988 Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Prawdę mówiąc, to po Calzedonii nie spodziewałbym się takiego wykończenia skarpet - podobne (a nawet trochę lepiej zrobione) miałem swego czasu z H&M. Ale żeby tak nie krytykować, to jestem zadowolony ze podkolanówek Calzedonia z wełny merynosowej - nie zbiegły się po praniach (piorę ręcznie - może dlatego), trzymają kolor i nie farbują, a także zapewniają o wiele lepszy komfort termiczny niż bawełniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Muszę przyznać, że w porównaniu z zeszłym rokiem, jakość Viccel'a skoczyła znacząco do góry. W porównaniu z zimowymi podkolanówkami (wersja jednokolorowa), skarpety są w tym samym rozmiarze szerze, w wersji winter znacząco bardziej mięsiste (z grubości na polski upał można je przenieść na wiosnę!) no i ściągacz rzeczywiście zaczął trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2013 Przydałoby się, żeby owe nanushki męskie rozmiary miały, niemalże brak czegokolwiek 44+... kilka miesięcy minęło od opisania tej firmy, więc może ktoś już coś zamawiał? kupiłbym kilka kolorowych, tylko nie wiem czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 17 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2013 Moim zdaniem nie warto. Kupiłem kilka par i przede wszystkim zbiegły się przynajmniej o jeden rozmiar oraz kolory trochę wyblakły. Lepiej chyba kupić w Calzedonii. Mają teraz parę ciekawych kolorów w Outlecie na Ursusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2013 dzięki za opinie. na Ursus mam trochę daleko (jakieś 300km ), ale spróbuję w silesia city center, może tam będą mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reserved Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 Najbliższy Śląska outlet Calzedonii jest w Krakowie w Factory, trochę bliżej niż Ursus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Podczas pobytu kupiłem parę par ,zobaczę jak się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomeranus Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Wzory ciekawe, a jak ze składem materiałowym? Widzę, że dość duży przedział jeśli chodzi o rozmiary co może sugerować sporą domieszkę elastyny. Osobiście mam nienajlepsze doświadczenia ze skarpetami typu 40-45 czy 6-12. Noszę rozmiar 41 i najczęściej są po prostu za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Ja również nosze 41 ,w tym przypadku wszystko jest OK .Elastyny jest tylko 2%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2013 http://milerszyje.pl/jak-nosic-skarpety.html Kolanówki z bawełny i wełny bardzo mocno „kleją się” do nogawek spodni garniturowych zaburzając ich swobodne opadanie i odbierając im atrakcyjność. Uniknąć tego można nosząc kolanówki kaszmirowe lub jedwabne. W jednym z poznańskich sklepów z luksusowymi skarpetami dowiedziałem się, że alternatywą jest zakup „sprayu” do kolanówek, który zmniejsza tarcie na linii spodnie-skarpety, ale prawdę mówiąc nigdy nie uciekłem się do tak wyszukanych technologii i nie umiem powiedzieć Wam czy to naprawdę działa. Poza tym kiedy chcesz podróżować ze stylem, najprawdopodobniej spray do skarpet będzie jedną z ostatnich rzeczy, o których pomyślisz pakując swój bagaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi