Krzysztof G Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2018 Ostatnio u znajomych. - Czyje te cygański buty? * które? # Moje. ....były to monki :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2018 Wystarczy zobaczyć jak wyglądały osoby z Apple prezentujące nowe iphony podczas tegorocznej Keynote. Skoro jedna z najpotężniejszych korporacji na świecie daje taki przykład ,,od góry” to trudno oczekiwać, że w mniejszych firmach będzie ianczej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2018 4 godziny temu, Krzysztof G napisał: Ostatnio u znajomych. - Czyje te cygański buty? * które? # Moje. ....były to monki :D Coś w tym musi być, bo google pokazuje pod tym hasłem coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2018 2 godziny temu, Pawcio napisał: Wystarczy zobaczyć jak wyglądały osoby z Apple prezentujące nowe iphony podczas tegorocznej Keynote. Skoro jedna z najpotężniejszych korporacji na świecie daje taki przykład ,,od góry” to trudno oczekiwać, że w mniejszych firmach będzie ianczej. Generalnie ludzie od nowych technologii wyglądają byle jak, ale nie jest to na 100% regułą. Wczoraj widziałem ciekawy kontrast, w Centrum Nauki Kopernik dwie osoby z zarządu CMK anonsowały wykład zaproszonego profesora z Oxfordu - obaj byli ubrani w dopasowane jeansy i czarne koszule (nawet zażartowali, że "o, tak samo się ubraliśmy!"). Ale już profesor miał świetnie skrojony garnitur, krawat, koszulę z mankietem na spinki, 100% angielskiej elegancji. Czyli "determinizmu branżowego" nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi