BartoszU Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Nietypowe zwieńczenie rękawa marynarki, jakie znalazłem na Instagramie: https://instagram.com/p/734ojWlBw3/. Cytuj
Ernestson Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Materiału zabrakło, trzeba było dosztukować Cytuj
constantin Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2015 Włoskich fascynacji ciąg dalszy tym razem rozwiązanie kołnierza w koszuli Kiton a Tu link do mojego ulubionego blogera kilka słów o koszulach Kiton http://www.permanentstyle.co.uk/2011/07/naples-kiton-shirts.html 1 Cytuj
Ligol Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Co raz więcej tego wymyślania. Cytuj
Hargin Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Patent na "rozpiętą marynarkę" z aktualnej kolekcji MD Cytuj
mosze Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Hmm.. to dział bespoke, z drugiej strony rozwiązanie nietypowe i ciekawe. Jednak mnie się nie podoba, wolałbym poziomy pasek na wysokości talii, zapinany z obu stron od wewnątrz. Cytuj
Adi78 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Tylko czemu to ma służyć ? Przecież jak zapniemy jednorzędowke na ten patent - naszego wyglądu raczej to nie uratuje . No chyba , ze ktoś utył i nie może sie dopiąć 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 No jako patent na "rozwój osobisty" może być Ja tłumaczę to tylko taką sytuacją: jest gorąco, nie zapinamy marynarki - dzięki paskowi nie rozchodzą się poły. Cytuj
waski Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Pewnie taka była tego idea, ale (przynajmniej moim zdaniem). Cytuj
Hargin Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 MD stosowało w zeszłym sezonie ciekawszy patent, mający zapobiegać rozchodzeniu się tylnych szliców w lnianych marynarkach - wszyta miękka tasiemka. Nie mam niestety zdjęć. Edit: pokazałem w tym wątku, bo nie ma dedykowanego "dziwnym" i "niespotykanym" rozwiązaniom w RTW. Jeśli moderacja uzna zasadność, trzeba założyć nowy i przenieść. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi