Kikzu Napisano 3 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2021 Witam mam problem z jednym butem. Mowa o Nike SB Stefan Janoski. Jest to moja 5 para, ten sam rozmiar i ten sam model. Nigdy nie miałem żadnych problemów z tym modelem. W aktualnej parze lewy jest idealny od samego początku, nawet lekko mnie nie obtarł. Jeżeli chodzi o prawy to już się poddaje... Próbowałem go rozchodzić kilka razy na dworze, kończyło się bąblami. Próbowałem rozchodzić w domu - zero efektu. Próbowałem też z rozchodzić z zapiętkami, żeby dłużej wytrzymać oraz luzowałem/zaciskałem sznurowadła. Przyjrzałem się butą i żadnych różnic czy defektów nie widzę. Stóp też nie mam jakoś diametralnie "różnych" i nigdy większego problemu niż pojedyncze obtarcia nie miałem. Piszę z prośbą o jakąś poradę, bo już nie wiem jak to ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2021 Kup zamiast tego Crockett&Jones Tetbury. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2021 Zmierz oba buty w nowej parze i porownaj ze swoimi starymi Nike Stefan Janoski. Zdarza sie ze Nike wyprodukuja nierowne buty. Mialem tak kiedys z para LeBronow. Jezeli buty sa nierowne zdecydowanie odeslij je i zazadaj zwrotu pieniedzy albo wymiany na nowa pare. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2021 Przy tylu parach możesz rotować prawymi i lewymi aż znajdziesz idealną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2021 15 godzin temu, Kikzu napisał: Piszę z prośbą o jakąś poradę, bo już nie wiem jak to ogarnąć Sneakersy są dedykowane do uprawiania konkretnej dyscypliny sportowej. Twoje Nike oznaczone jako SB (SkateBoard) to obuwie przeznaczone do jazdy na deskorolce. Masz dwa wyjścia, albo kupić buty do chodzenia Walking Shoes , albo przestać chodzić, tylko dokupić deskorolkę i jeździć. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 6 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2021 W dniu 4.07.2021 o 15:49, jaskokoz napisał: Przy tylu parach możesz rotować prawymi i lewymi aż znajdziesz idealną. Nie śmieszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi