Üxküll Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 Pan Jacek Okułowicz jest chyba jedyną, godną polecenia alternatywą dla warszawskich szewców miarowych. Może osobny temat spowoduje, że ktoś z forum podejmie się złożyć zamówienie u Pana Jacka. Na początek podaję link do internetowych wywiadów: http://expatpol.com/index.php?stsid=10267&kid=49 http://www.mmbialystok.pl/artykul/ulica ... esjonalizm Miłośników egzotyki obuwniczej informuję, że Pan Jacek dysponuje sporym wyborem skór pytonów. Ceny za obuwie miarowe na kopycie pasowanym zaczynają się od 1500 zł. W sprawie szczegółów proszę jednak kontaktować się bezpośrednio z właścicielem zakładu. Jacek Okułowicz ul. Grochowa 2 Białystok Tel. (85) 746 62 10 E-Mail ojacek@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 Jakiś czas temu rozmawiałem z Panem Jackiem w sprawie obstalowania butów. Pan Jacek jest otwarty na różne pomysły. Na życzenie przygotuje szczegółową ofertę: koszt materiału, pasowania kopyta, wykonania modelu, uszycia cholewki, robocizny szewskiej, VAT. Jeśli chodzi o skóry to twierdzi, że w dzisiejszych czasach nie jest to problem. Dodam jeszcze, że projekt 'bezkompromisowy' jest trochę droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nereusz Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2013 Witam ponownie po dłuższej przerwie Odnośnie pana Jacka, to z własnego doświadczenia i z opowieści wielu osób mogę powiedzieć, że o ile jakości jego pracy nikt nie kwestionuje, to ma on dosyć sporą tendencję do robienia "po swojemu", więc jeżeli ktoś się zdecyduje na obstalowanie obuwia, to radzę uważnie czuwać nad każdym szczegółem, żeby potem nie być zaskoczonym ostatecznym efektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 26 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Pan Jacek Okułowicz uruchomił w swoim zakładzie usługę sterylizacji śmierdzącego obuwia: http://www.halobialystok.pl/news/podglad/4604/nowoczesne_rozwiazanie_wstydliwego_problemu_z_butami_juz_w_bialymstoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Mam pytanie - czy jest jeszcze jakiś inny godny polecenia szewc w Białymstoku oprócz w/w Pana Okułowicza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2015 Czy ktoś może zamawiał buty u pana Okułowicza i chce podzielić się wrażeniami, ewentualnie słyszał coś o jakości usług szewca? Będę za tydzień w Białymstoku, tak więc mogę mieć okazję do odwiedzenia zakładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2016 Dodam ze p.Jacek to znany w kręgu mocno specyficzny audiofil o profilu solidnego mitomana-bajkopisarza, ale buty może i robi dobre ale jak rozmawia z klientem tak jak z kolegami z forum to strach sie bać. Aczkolwiek dobrze wiedziec ze nadal funkcjonuje. Sorry za offtop ale jakbyście przy okazji wizyty tam chcieli pogadac o audio albo Karaibach to możecie wiele godzin stracić w zakładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi