Hargin Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 Stylistycznie 2014 wygląda ok, ale robią wrażenie, jakby z różnych imprez przyszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 Istotnie, po chwili zastanowienia muszę przyznać, że wizja skoordynowanych garniturów w klubach NBA wzięła mi się z 1) gier konsolowych, 2) piłki nożnej 3) pewnie jakiegoś eventu black tie, na którym było kilku koszykarzy ubranych podobnie. Kolega ma zapewne rację, że w NBA kluby nie koordynują garniturów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Lech Wałęsa pomimo zmiany krawca z Konaszewskiego na Stenkę nadal ma złe nawyki... za długie spodnie fatalnie wyglądają (kilka innych mankamentów też by się pewnie znalazło). Zdjęcie z obecnie trwającego festiwalu w Cannes. BTW Allan Starski wypada w swoim smokingu naprawdę dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Trochę przesadzasz z wstawianiem tego do wątku o koszmarach. Jak na możliwości Wałęsy, jest niezwykle poprawnie. Swoją drogą to przy takiej sylwetce spodnie mogą łatwo zjeżdżać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 2 minuty temu, Ernestson napisał: Trochę przesadzasz z wstawianiem tego do wątku o koszmarach. Jak na możliwości Wałęsy, jest niezwykle poprawnie. Swoją drogą to przy takiej sylwetce spodnie mogą łatwo zjeżdżać. Jakby założył szelki, które chyba dość często nosi, to by nie było kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Zapewne. Myślałem, że on z tych nieszelkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 @Ernestson Koszmarek to to nie jest fakt. Do jakiego wątku to by się zatem nadawało ? szukałem i ten wydawał mi się najbardziej adekwatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacoob Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Chyba bardziej adekwatne do wątku "Jak ubierają się celebryci..." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi