jfk Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Jak w temacie - poszukuję porządnego krawca męskiego w Krakowie. Mam do wykonania dość sporo nietrudnych operacji (skrócenie rękawów w marynarce, trochę zwężeń w ramionach, mankiety w spodniach, zwężenie/poszerzenie pasa spodni, etc.), także nie musi to być ultra wirtuoz, co to skraca spodnie dla całego Mediolanu, po dwa tysiące od sztuki... ale miło by było, gdyby był to po prostu solidny, dobry rzemieślnik, z jakimś pojęciem o męskiej eleganckiej odzieży. Jakieś wskazówki? Z góry dziękuję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunka Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 dopiero teraz odpowiadam ale być może informacja się przyda na przyszłość ... solidnego krawca jakiego szukasz mogę polecić na ul. Garncarskiej w Krakowie Pracownia Krawiecka Robert Badura , specjalizuje się głównie w krawiectwie męskim. Z tego co wiem w Krakowie jest od niedawna, ale już dużo lat pracuje w zawodzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
youngkoellner Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Tadeusz Górka, ul. Kremerowska 7 (w okolicach Karmelickiej) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krakus ;) Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Jakie to "półki cenowe"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
youngkoellner Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Dziś odebrałem właśnie marynarkę od p. Górki. Cena za usługę to ok. 1000zł. Doliczyć należy oczywiście materiały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gribojedow Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Wstawiaj zdjęcia szybciutko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fingor Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Ja też z niecierpliwością czekam na zdjęcia efektów i szczegóły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Focus Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Czy orientuje się ktoś, jakie są przedziały cenowe u Pana Badury na ul. garncarskiej w Krakowie? Chodzi mi o pewne przeróbki przy marynarce: zwężenie, skrócenie rękawów pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olli Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Czy orientuje się ktoś, jakie są przedziały cenowe u Pana Badury na ul. garncarskiej w Krakowie? Chodzi mi o pewne przeróbki przy marynarce: zwężenie, skrócenie rękawów pozdrawiam Dałem mu kiedyś cały garnitur do różnych poprawek i zażyczył sobie 250zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts