jfk Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Jak w temacie - poszukuję porządnego krawca męskiego w Krakowie. Mam do wykonania dość sporo nietrudnych operacji (skrócenie rękawów w marynarce, trochę zwężeń w ramionach, mankiety w spodniach, zwężenie/poszerzenie pasa spodni, etc.), także nie musi to być ultra wirtuoz, co to skraca spodnie dla całego Mediolanu, po dwa tysiące od sztuki... ale miło by było, gdyby był to po prostu solidny, dobry rzemieślnik, z jakimś pojęciem o męskiej eleganckiej odzieży. Jakieś wskazówki? Z góry dziękuję! Cytuj
dunka Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 dopiero teraz odpowiadam ale być może informacja się przyda na przyszłość ... solidnego krawca jakiego szukasz mogę polecić na ul. Garncarskiej w Krakowie Pracownia Krawiecka Robert Badura , specjalizuje się głównie w krawiectwie męskim. Z tego co wiem w Krakowie jest od niedawna, ale już dużo lat pracuje w zawodzie Cytuj
youngkoellner Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Tadeusz Górka, ul. Kremerowska 7 (w okolicach Karmelickiej) Cytuj
Krakus ;) Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jakie to "półki cenowe"? Cytuj
youngkoellner Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Dziś odebrałem właśnie marynarkę od p. Górki. Cena za usługę to ok. 1000zł. Doliczyć należy oczywiście materiały. Cytuj
gribojedow Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Wstawiaj zdjęcia szybciutko! Cytuj
Fingor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ja też z niecierpliwością czekam na zdjęcia efektów i szczegóły Cytuj
Focus Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Czy orientuje się ktoś, jakie są przedziały cenowe u Pana Badury na ul. garncarskiej w Krakowie? Chodzi mi o pewne przeróbki przy marynarce: zwężenie, skrócenie rękawów pozdrawiam Cytuj
olli Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Czy orientuje się ktoś, jakie są przedziały cenowe u Pana Badury na ul. garncarskiej w Krakowie? Chodzi mi o pewne przeróbki przy marynarce: zwężenie, skrócenie rękawów pozdrawiam Dałem mu kiedyś cały garnitur do różnych poprawek i zażyczył sobie 250zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi